Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Az egykori famíliás Pici stukkerral lövi szét a titkos bűnbarlangot

Forrás: Csonka András -
blog Csonka András James Bond London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.

Szia, anyu! Lehet, hogy nemsokára bevethetem nevem angolosított változatát! Tudod, biztos emlékszel, a főiskolán hülyéskedtünk, hogy ki hogyan venné át az Oscar-díjat. Azon röhögtem, hogy a díjátadó nagy bajban lenne a nevemben a CS-vel, mert az angolban ez értelmezhetetlen. Na és jött a bombasztikus ötlet, hogy szépen felbontom a nevemet C. Sonkára és azt lefordítom angolra, tehát C. Ham, vagyis Andrew C. Ham.

Forrás: Csonka András

Mit szólnál, ha egy filmplakáton olvasnád, James Bond starring Andrew C. Ham? Tulajdonképpen már csak karnyújtásnyi távolságra vagyok a lehetőségtől, hogy én lehessek a híres angol titkosügynök, a jellegzetes főcímfotó is elkészült, már csak a forgatókönyvet várom. Na jó, az is igaz, hogy lényegében naponta több százan vannak így fotóstul, várakozásostul, álmodozóstul, de az nem érdekel. Az igazságot nem rejtegetem tovább, csupán arról van szó, hogy Londonban jártunk néhány baráttal, és eltévedtem a James Bond-kiállításra, ahol eredeti relikviák, a híres autókból jó néhány volt megcsodálható filmrészletbejátszások kíséretében. Na és persze volt lehetőség bondos fotókat csináltatni, szmokingban.

Forrás: Csonka András

Nem képzeled, hogy ezt kihagytam?!

Hihetetlen kultusza van világszerte Bondnak, tavaly volt 50 éves a projekt, és bevallom, ahogy így barangoltam a kiállításon, rájöttem, hogy a régebbi filmek Sean Conneryvel és Roger Moore-ral sokkal szórakoztatóbbak voltak, mert ott bujkált bennük a humor is, a nagyvonalú, fanyar kikacsintás, ahogy Bond makulátlan eleganciával rombolja szét, vagy menti meg az éppen aktuális ellenséget, illetve bomba nőt. Micsoda lehetőség volt egy-egy gépkocsimárkának csatlakozni a filmhez, hihetetlen reklámértéke volt mindig is bárminek, amit Bond használt, viselt.

Forrás: Csonka András

Végül is el tudnám viselni az ezzel járó felhajtást. Azt nem állítom, hogy kaszkadőrök nélkül belevágnék, de szeretném látni a döbbent arcokat, akik szembesülnének a ténnyel, hogy az egykori famíliás Pici épp stukkerral lövi szét a titkos bűnbarlangot.

Forrás: Csonka András

Amíg ez bekövetkezik, kielégítettem ez irányú vágyaimat a kiállításon látható eredeti relikviák élvezetével és látványával. Aztán persze nyakunkba vettük Londont, főleg színházi értelemben, de erről majd egy másik levélben mesélek…

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? A suttyó, kibírhatatlan természetű zsenik nem érdekelnekhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160415-csonka-andras-blogjaban-olah-gergo-baratsagarol-es-a-shrek-musicalrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Bandika vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160408-csonka-andras-terhes-nok-hasaba-beszel-hogy-a-megszuletett-gyerek-kedvelje-ot-errol-ir-blogjaban.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Örökbe fogadtam egy kislányt!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160401-csonka-andras-blogjaban-az-orokbefogadasrol-ir-egy-szamarat-fogadott-orokbe.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Nem hiszem, hogy normális vagyok!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160318-csonka-andras-blogjaban-a-lakogyulesrol-es-vendegeirol-mesel.htmlEz Csonka András hetente jelentkező blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Nekem, gyereknek ez baromi rosszul esett"http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160219-csonka-andras-blogjaban-gyerekkorarol-szinhazi-elmenyeirol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? "Beszól, ha úgy van kedve, bármikor bárkinek, olyan igazán ábelanitásan"http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160304-csonka-andras-abel-anita-baratsagarol-es-sok-kozos-emlekrol-mesel-heti-blogjaban.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.