Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 413. rész.

Minden ember a teremtés teljesen speciális, egyedi műremeke. Ezért ha öt gyereked van, mindegyiket másképp kell nevelni, és ha párod van, akkor szereted igazán, ha megismered, mi van benne olyan, amit senki másban nem találhatsz meg soha.

"Minden ember a teremtés teljesen speciális, egyedi műremeke"Forrás: Shutterstock

Minden TE: műremek. Ahogy ÉN is az vagyok. Amíg nem látom meg benned a megismételhetetlen, egyéni, sohasem volt és sohasem lesz csodát, nem tudom ki vagy TE. A másik sem tudja ki vagyok ÉN. „Általában" nem lehet szeretni, nem lehet senkinek lelki, párkapcsolati, vagy szülői tanácsot adni. „Általában" nem lehetsz szerelmes senkibe, mert nem „ezért vagy azért" szereted, hanem azért, mert a sokmilliárd emberből ő a TE. A szeretet nem egyéb, mint ismerősként járni a másik lényének labirintusában. Lényegében hazaérkeztél, és otthon vagy benne.