Fenséges nyári étel, amit ideje kipróbálni - jöhet a céklaleves!

Forrás: Thinkstock -
cékla leves cékla Gréta konyhája Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első hallásra bizarrnak tűnhet, ám kár lenne kihagyni az idei nyári repertoárból a hideg joghurtos céklalevest. 

A céklaleves nemcsak azért jó választás, mert pillanatok alatt elkészül, de nagyon egészséges és tápláló is. Ízesítheted friss uborkával, kaporral, metélőhagymával és retekkel is. Ha szívesen elkészítenéd Stőhr Gréta receptjét, a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Zöldborsós finomság, ami nasinak is tökéleteshttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140630-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-zoldborso-krokett-mentas-joghurtszosszal.htmlA zöldborsó nemcsak finom, de számtalan jótékony hatása is van. A főzeléken és a levesen túl is van élet - ezúttal próbálj ki egy pikáns újdonságot!Stőhr GrétaOrigoPizza, csak nem úgy, ahogy azt gondolod - próbáld ki nyáron!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140624-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-spargas-aszalt-paradicsomos-pizza.htmlDobd fel a klasszikus házi pizzát néhány szezonális finomsággal. Hidd el, az eredmény egyszerűen isteni lesz!Stőhr GrétaOrigoFrissítő leves forró nyári napokrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140619-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-hideg-joghurtos-uborkaleves.htmlBemutatjuk a nyár egyik legfinomabb, frissítő levesét - ha még sosem készítetted, itt az ideje legalább egyszer kipróbálnod. Imádni fogod!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.