fashion week divatbemutató Divathét Katie Holmes Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetséges, hogy a divat miatt köttetett barátságok nem hasonlítanak az örök darabokra, hanem pont olyan gyorsan tovatűnnek, mint a tiszavirág életű trendek? A bennfentesek szerint Victoria Beckham és Katie Holmes barátságának nem tesz jót, hogy immár szakmai vetélytársai egymásnak.

Hamarosan kezdődik a New York-i divathét, amelynek állandó résztvevője a két, a divatvilágban is érdekelt híresség. A hírek szerint szeptember 9-én mutatják be Victoria Beckham márkájának nyolcadik kollekcióját. Pont ugyanezen a napon debütál Katie Holmes saját márkája a kifutón. Tom Cruise volt felesége állítólag azután kezdett egyre több energiát fektetni a kollekcióba és a bemutatóba, hogy öt év után különváltak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2007-ben még boldogan pózolt a két sztárpár

Több bulvárlap máris azt feszegeti, vajon mennyire árt majd a korábbi öribarik kissé kihűlt kapcsolatának, hogy most már vetélytársai is egymásnak. A tervezők ilyenkor azon is versengenek, milyen hírességeket nyernek meg az első sorba, akik majd még nagyobb publicitást biztosítanak a bemutatónak. Az biztos, hogy David Beckhamnak bérelt helye van Victoria bemutatóján, Katie Holmes pedig Surival érkezik majd, akit szintén imádnak a fotósok. Egy biztos: hogy kinek lesz nagyobb sikere, azt csak szeptemberben tudjuk meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.