Kate Hudson még mindig nem tud hibázni - Heti stílusmustra

fashion week Kristen Stewart Kate Hudson mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új élet, de Kate Hudson még mindig bomba csaj - többek között ez is kiderült a héten, és megtudtuk, most melyik frizura hódít leginkább Hollywoodban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Nadrág? Miért ne!

A kék szín roppant népszerű volt a héten, nem kevésbé a nadrágos szettek: Brie Larson a sötétkéket csíkossal és barnával kombinálta, ezzel a kombóval nem is nagyon lehet hibázni. Michelle Monaghan kék szettje nekünk kissé talán túl sok volt a virágminta miatt - nektek bejön ez a stílus?

Brie Larson, Michelle Monaghan Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Élénk színek vörös hajhoz

Istenien mutatnak ehhez a hajszínhez az élénk, feltűnő árnyalatok: Emily Blunt királykékben, Jessica Chastain pedig fenyőzöldben mutatta meg, mivel érdemes kombinálni a vörös hajat. Ha te is a vörös hajúak táborába tartozol, itt nemrég megmutattuk, milyen sminkeket érdemes használnod!

Emily Blunt, Jessica Chastain Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Még mindig a bubi

Ha a heti vörös szőnyeges eseményeket nézzük, egyértelmű, hogy a bubi még mindig nem ment ki a divatból. Malin Akerman egy kissé lenyalt, nagyon egyszerű változatra voksolt, Amber Valletta a tépett haj szerelmese, Kristen Stewart hullámaiért azonban abszolút odáig vagyunk!

Malin Akerman, Kristen Stewart, Amber Valletta Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a frizurája tetszik jobban?

Kate éve lesz 2016 (is)?

Már tavaly is irtó dögös volt a vörös szőnyeges eseményeken, és az idei évet is erősen indította Kate Hudson. A hófehér overall, amilyen egyszerű szabású, annyira szexi, a kiegészítők, a smink és a fekete körömszín pedig maga volt a tökély!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Kate Hudson szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.