Női boxeralsó a legújabb trend! Mutatjuk, hol szerezheted be!

szexi alsónemű
Most már tényleg a csajok viselik otthon a nadrágot! Divatba jött a női boxeralsó, ami egyszerre szexi és kényelmes.

Ha előfordult már veled, hogy a pasid boxeralsójában és egy kinyúlt pólóban flangáltál otthon, mert ezt érezted a legkényelmesebbnek, akkor van egy jó hírünk, ezentúl nem kell a párod ruhásszekrényét feltúrnod. Az idei nyár egyik legnagyobb divatja ugyanis a női boxeralsó lesz.

női boxeralsó
A női boxeralsó otthon is szuperkényelmes viselet. Dedoles - 2690 Ft
Forrás: www.dedoles.hu

Miért szeretjük a női boxeralsót?  

Mert laza, kényelmes, szellős viselet, ami a nyári kánikulában kifejezetten előnyös. Ráadásul szexi is, és egy jó fazonnal kihangsúlyozhatod a formás lábaidat. A hétköznapi öltözködés részeként, a rövidnadrág alternatívájaként is hordhatod. Nem csoda hát, ha ez az új trend az elmúlt időszakban felkapott lett a TikTok-on, az Instagramon, sőt még a kifutókon is megjelent.  

@ssiana_ Tuto : How to wear a pj’s short as an outfit 🫐🥑🎧 #boxershortstyling #boxershorts #fashiontips #styletips ♬ original sound - ssiana

Hogyan viseld? 

A női boxeralsókat rövidnadrág helyett az utcára is felveheted. Ha elegánsabb megjelenést szeretnél, akkor egy rövid ujjú blúzzal, vagy akár egy laza blézer felsővel is hordhatod. Ha a sportos stílus áll hozzád közel, akkor kapj fel hozzá egy pántos topot vagy rövid ujjú felsőt, és párosítsd sportcipővel. Mehetsz benne strandra, vagy egy parkba piknikezni a barátnőiddel, de akár egy városi sétára is felveheted.  

Even&Odd női alsónadrág, rövidnadrág - 9990 Ft , Zalando 
Forrás: zalando.hu

Feltűnő mintákat is bevállalhatsz a laza és bohókás megjelenésért

emes női boxeralsó - 4340 Ft
Forrás: nedeto.hu
Vidám női boxeralsó - 3740 Ft, Dedoles
 

Ha merész vagy és bevállalós, akkor a feszülős, testhez álló fazonokból is választhatsz.

Női boxeralsó biopamuttal (4 darabos csomag) - 5196 Ft, Bonprix
Forrás: bonprix.hu

Persze, az új trendből a nagy divatházak sem maradhattak ki, a Calvin Klein alsóneműjével például elképesztően menő lehetsz. 

Calvin Klein női alsó / pizsama - 11.192 Ft, AboutYou
Forrás: aboutyou.hu

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.