Búcsút inthetünk ennek a ruhadarabnak: a fiatalok szerint csak az öregek hordják már

Female,Legs,In,Beige,Leopard,Socks,And,Brown,Sandals,On
Shutterstock/Copyright (c) 2022 Svetlana Kurapova/Shutterstock. No use without permission. - Svetlana Kurapova
búcsú Z generáció zokni
A bokazokni ideje leáldozott - állítja a Z generáció, akik szerint ezt a ruhadarabot már csak az idősek hordják.

Búcsút inthetünk a bokazokninak, ha trendkövetők szeretnénk lenni, akkor biztosan. A Z generáció szerint ugyanis az effajta zokni ideje leáldozott, már csak az idősebbek generáció tagjai viselik.

Cropped,Shot,Of,A,Girl's,Feet,,Staying,On,A,Floor.
Búcsú a bokazoknitól?
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Red Umbrella and Donkey

Mindent a bokazokniról

Az 1980-as években a bokazoknik különösen népszerűvé váltak, köszönhetően a sportcipők elterjedésének és a sportos stílus térhódításának. Ebben az időszakban jelentek meg a különféle színekben és mintákkal ellátott bokazoknik, amelyek divatos kiegészítőként is funkcionáltak. A bokazokni azóta is a divat részét képezi, legyen szó elegáns, sportos vagy hétköznapi viseletről. Azonban a Z generáció másként vélekedik erről, szerintük a ideje búcsút venni a bokazoknitól, helyettük a hosszú, szinte térdig érő zoknik kerültek újra fókuszba - írja a Huffington Post.

Mutasd a zoknid, megmondom, ki vagy

A fiatalok szerint a zokni, az edzőteremben viselt zokni alapján meg lehet különböztetni, hogy az adott személy melyik generáció tagja. Manapság bokazoknit már csak az idősebb generáció visel, a Z generáció egyáltalán nem. 

A búcsú megosztja az internet népét 

A TikTokot is elérte a bokazokni hanyatlásának híre, a ruhadarab két táborra osztotta az oldal felhasználóit: vannak, akik szerint a bokazokni igenis menő, kortól, nemtől függetlenül bárki viselheti, nem lesz ettől divatjamúlt az outfitje. Vannak azonban olyanok is, akik pedig azt állítják, hogy soha nem szerették a bokazoknit, mindig is kényelmetlen viselet volt számukra. A döntés tehát a mi kezünkben van. Menjen vagy maradjon a bokazokni?

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.