Monroe-ként pózol Tatár Csilla

Forrás: Tatár Csilla/Glamour -
paróka frizura Marilyn Monroe Mokka Facebook Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztó képet sikerült a Facebookra feltöltenie Tatár Csillának. A Mokka műsorvezetőjének fotója nem győzött meg mindenkit. 

"Mert minden nőben ott van Marilyn" - vélekedik Tatár Csilla, legalábbis az alábbi képet ezzel a mondatocskával posztolta ki a közösségi oldalára.

Forrás: Tatár Csilla/Glamour

Nos, a kommentelők közül ezt nem mindenki gondolta így, Csilla a bókok mellett ezúttal kritikát is kapott. Sőt, a legtöbben úgy vélik, a műsorvezetőnek az eredeti frizurája sokkal előnyösebben áll. Szerintünk is.

Amúgy nem Tatár Csilla az első, aki a magyar hírességek közül kipróbálja a monroe-s kinézetet. Iszak Eszti például így nézett ki Marilynként, Tolvai Reni pedig így festett, amikor a színésznő bőrébe bújt.

A külföldi sztárok közül pedig Scarlet Johansson szeret időről időre dívaként pózolni.

Update: Időközben Dobó Kata Facebook-oldalán is monroe-s fotóra leltünk. Az ő kommentjéből kiderül, a Glamour magazin több híresség fejére is rábiggyesztette a Marilyn-parókát. Ő így festett:

Forrás:Dobó Kata/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.