Álomszép mentaszínek, neonomád stílus - Így készülnek a magyar tervezők 2015 tavaszára

fashion week Je Suis Belle divattervező Nanushka Anda USE Unused
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén a legnevesebb hazai divattervezők zöme bemutatta a 2015-ös tavaszi kollekcióját. Íme, néhány kedvencünk az idei felhozatalból.

Nanushka - pasztellszínek, légies anyagok

Sándor Szandra 2015-ös tavaszi kollekciójában a nude mellett az igazi tavaszi színek uralkodnak. Narancsszín, puncsrózsaszín, sárgabarack, az anyagok légiesen könnyűek és nagyon természetesek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Anda - monokrómmánia

Anda Emília tavaszi kollekciójában a fekete és a fehér vette át az uralmat. A neonomád jellegű, monokróm szettek nagyon letisztultak, abszolút minimál stílusúak - a modern városi nők igényeit teljesen kielégítik.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Je suis belle - sportosan nőies stílus

Dévényi Dalma és Kiss Tibor új kollekciójában a pasztellszínek uralkodtak: barackszín, babakék, halványmenta, néhol élénk pipacspiros. A lágy esésű, finom anyagok mellett helyet kaptak a vastagabb, plüss jellegű darabok, ezek kombinációjából pedig nagyszerű dolgok keltek életre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

USE Unused - fókuszban a menta

A '40-es, '50-es, '60-as évek vonalvezetése köszön vissza Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András darabjain. 2012-ben az év trendszíne a menta volt, a USE új kollekciójában pedig ez a szín kapta a főszerepet. Az élénk menta és a barna kombinációját imádtuk, mellette pedig feltűnt még a nude, az acélkék, a babakék és a barackszín is.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Magyar divat a kulisszák mögött

Október első hétvégén a Life.hu beleshetett a Gombold újra! kulisszái mögé - az erről készült fotókat itt nézheted meg. Sőt, a verseny szombat esti döntője előtt elcsíptük a gyönyörű Mihalik Enikőt is, aki öt év után ismét Budapesten lépett kifutóra. A vele készült beszélgetésünket itt olvashatod.

A fekete és a fehér diadala - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141004-life-hu-heti-stilusmustraban-szerepel-cate-blanchett-olivia-palermo.htmlA héten a fekete csipke, a monokróm és a csíkok uralkodtak a vörös szőnyegen. A stílusikonok megmutatták, hogyan is kell viselni ezeket a szetteket az idei szezonban - következzen a Life.hu ruhamustrája!TrendAFPMihalik Enikő öt év után újra hazai kifutón - Less be a Life.hu-val a kulisszák mögé!http://www.life.hu/trend/20141004-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-a-gombold-ujra-dontojeben-ot-ev-utan-allt-kifutora.htmlOktóber első hétvégéjén a divaté volt a főszerep Budapesten. A legismertebb hazai és közép-európai tervezők mutatták be a 2015-ös tavaszi kollekcióikat, a Life.hu pedig ott volt a kulisszák mögött. A hétvége egyik legfontosabb eseménye a Gombold újra! döntője volt, ahol Mihalik Enikő is színpadra lépett. Mi is ott lehettünk a világhírű magyar modellel!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐ lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20141003-amal-alamuddin-george-clooney-felesege-maris-stilusikon-hazai-stylistokat-kerdeztunk.htmlKatalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.