Görög istennő vagy szexi sellőlány? Pásztor Anna hatalmas dekoltázzsal lépett a Rising Star színpadára

színpad sellő zsűritag dekoltázs Rising Star istennő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anna & The Barbies énekesnőjétől már megszokhattuk az extrémebbnél extrémebb összeállításait a Rising Starban. Nézd meg, most miben domborított!

Csábító sellőlányként zsűrizett a Rising Starban vasárnap este Pásztor Anna. Az Anna & The Barbies énekesnője, aki hétről hétre egyre különlegesebb ruhakölteményekkel lepi meg a nagyérdeműt, ezúttal egy mélyen dekoltált, hófehér szettben lépett a tehetségkutató műsor színpadára.

Forrás: TV2/Rising Star

Meddig vadulhat még Pásztor Anna és Ördög Nóra?

Hétről hétre egyre izgalmasabb ruhákban láthatjuk a Rising Star két állandó hölgyszereplőjét: Pásztor Anna fejdíszei és Ördög Nóra dominakosztümje csak a kezdet volt. Ám mi a határ, meddig vadulhatnak még? A Life.hu ITT járta körbe a témát szakértő segítségével.
A felénél kiesett valaki a Rising Star legkegyetlenebb adásábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-gondi-helen-kiesett-a-rising-star-legjobb-hat-enekese-kozul-az-elodontoben.htmlA Rising Star elődöntőjéből nem egy, hanem két versenyző távozik a show végéig, így joggal nevezhették a műsorvezetők ezt a show-t verseny legkegyetlenebb adásának. Első körben az esett ki, aki aki a hat legjobb énekes közül a legkevesebb szavazatot kapta a nézőktől.TV + Bulvár--Enyhítsd a menstruációs fájdalmakat, és élvezd ezt az időszakot jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20150206-jogaiskola-a-jogaklikkel-gyakorlatok-es-menstruacio.htmlA család lemondóan legyint a kirohanásaidra mondván, „szegény, már megint menstruál"? Túl sok a fény, nagy a hangzavar, mindenki idegesít, görcsöl a hasad és legszívesebben paplant húznál a fejedre? Ha ismerős a szitu, akkor ez a cikk neked szól.Ez Zsír!--Pásztor Anna kutyákkal a fején zsűrizetthttp://www.life.hu/bulvar/20150118-pasztor-anna-a-vasarnapi-rising-star-elo-adasan-szornyellanak-oltozott-es-dalmatakkal-a-fejet.htmlPásztor Anna minden héten különleges ruhakollekcióval és fejdísszel jelentkezik a Rising Star tehetségkutató showműsorában. Ezúttal sem csalódtunk.TV + BulvárOrigoRihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán?http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlMár napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.Trend--Szabadság-szoborként zsűrizett Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20141222-pasztor-anna-szabadsag-szobor-jelmezben-zsurizett-a-rising-star-musoraban.htmlÚjabb Rising Star-adás, újabb divatozás Pásztor Anna módra: a zsűritag szettjére először Majka sem találta a megfelelő szavakat.TrendOrigoMadonna feneket villantott a Grammy vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/news/20150209-madonna-feneket-villantott-a-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlHoppá, micsoda villantás! Madonna megmutatta fenekét a vörös szőnyegen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.