Pordán Petrából szexi macskanő lett

Forrás: redlemon -
Tücsi szexi SportKlub Pordán Petra Macskanő póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pordán Petrának műsorvezetőtársai, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura azt a feladatot találták ki, hogy a Helló Angyalok! legújabb részében dögös Macskanő jelmezben vezesse az adást.

A csinos műsorvezetők hétről-hétre új sportággal ismerkednek meg, legyen az súlyemelés, lacrosse, tollasladba, bukfencverseny vagy jégkorong. Ám közöttük nem babra megy a játék: Pordán Petra, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura nem csak kipróbálják az adott sportot, hanem versenyeznek is, hogy melyikük teljesít a legjobban. Ezen a héten csinos műsorvezetők a flipperrel ismerkedtek, balszerencséjére pedig ezúttal Pordán Petra maradt alul a versengésben.

Forrás: redlemon

„Most épp én voltam a vesztes, akinek végre kell hajtania a büntetést" – fogott bele Petra. „Általában közösen találjuk ki, hogy mit kell csinálnia a vesztesnek, és amikor kiötlöttük a jelmezbe öltözést, azonnal egy dögös Macskanő képe ugrott be mindhármunknak" – mesélte a műsorvezető, aki hozzátette, nem volt könnyű kamerák előtt bevonulni a szűk ruhában.

Első ránézésre te is ítélkezel a tetovált emberek felett?http://www.life.hu/trend/20151028-tetotol-talpig-tetovalt-emberek.htmlAhány ember, annyi méretű, színű, mintájú, történetű tetoválás létezik. Kizárólag a művészen és a viselőn múlik, mi lesz az a dísz, ami örökre a bőrön marad. Alan Powdrill fotós tetőtől talpig tetovált emberekről készített lenyűgöző fotósorozatot. Mindegyikük testén igazi művészeti alkotások láthatóak. Trend--Te jó ég! Női nyaklánc férfiaknak az új trendőrülethttp://www.life.hu/trend/20151028-noi-nyaklanc-ferfiaknak-az-uj-trendorulet.htmlA Párizsi Divathéten készült fotón pillantottuk meg az év egyik legfurcsább kiegészítőjét: női nyaklánc férfi nyakban! Trend--Így fest kora reggel Péter Szabó Szilvia - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151028-peter-szabo-szilvia.htmlA Nox együttes egykori frontembere ritkán posztol magáról fotókat, ma azonban kivételt tett. Az énekesnő még reggel is csodaszép! TrendOrigoHihetetlen! Sokkal szebb lesz a hajad, ha felhagysz ezzel a szokássalhttp://www.life.hu/trend/20151027-hajmosas-utan-tilos-rogton-hajat-szaritani.htmlMinden hajmosás után azonnal elkezded szárítani a vízes hajadat? Rosszul teszed! Eláruljuk, mennyi időnek kell eltelnie a hajmosás és a hajszárítás között. Trend--Katalin hercegnő triplázott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151023-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegno-katie-holmes.htmlA héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPIszak Eszti túlragyogta a világsztárokat - Íme, az MTV Europe Music Awards meglepő ruhaválasztásai!http://www.life.hu/trend/20151026-iszak-eszti-tulragyogta-a-legnagyobb-vilagsztarokat-az-mtv-ema-dijatadon.htmlAz MTV EMA győzteseinek járó szobrocskákat hiába tartják számon úgy, mint a zeneipar mini Oscar-díját, a sztároknak nem igazán sikerült ehhez méltón felöltözni. Justin Bieber piros melegítőben, Pharrell és felesége egyszerű utcai ruhában érkezett a díjátadóra. Nézzük, kinek a szettje volt a legmegdöbbentőbb a milánói eseményen! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.