Így tündököl Nagy Nikoletta a Miss Universe verseny előrendezvényén - Friss fotók!

Forrás: MTI/Miss Universe Organization/M/Darren Decker -
Nagy Nikoletta Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World világverseny után egy nappal, vasárnap tartják a Miss Universe szépségversenyt. A Planet Hollywood kaszinószállodában már javában folynak az előzetes rendezvények, a fotók tanúsága szerint Nagy Nikoletta, a hazai győztes káprázatosan néz ki. 

Azt már tudjuk, hogy a Miss World versenyen Kínában Kiss Daniella nem került be az első 20 közé, de Nagy NIkolettának még szurkolhatunk.

Forrás: MTI/Miss Universe Organization/M/Darren Decker

Vajna Timi szépségkirálynője bármit is vesz fel: elbűvölő.

Forrás: MTI/Miss Universe Organization/M/Darren Decker

A rendezvényen természetesen Vajna Tímea is ott van. "Első sorból mindent láttam, azt is amit a kamera nem mutatott" - írta.

Forrás: Instagram/TímeaVajna

Nagy Nikoletta szépségkirálynő a szavazók negyedik kedvence

A magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. A Miss Universe Poll Facebook oldalán rendezett voksoláson toronymagasan vezet a vietnámi versenyző, Pham Thi Huong, második helyen Thaiföld szépe, harmadikon pedig Miss Fülöp-szigetek áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.