Minták, feliratok, szexi szabások – Ezek a nyár legmenőbb pólói!

felirat crop top póló nyári ruhák 2016 minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyszínű és a kicsit vagy alig díszített basic pólók mellett idén rengeteg extrém fazon és minta közül válogathatunk. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Feliratok és minták

Ha a szabás terén a hagyományos pólókra szavazol, akkor is érdemes nyáron feldobni kicsit a letisztult darabokat. Egy mintás vagy feliratos pólóhoz ráadásul nem is kell más, csak egy sort vagy farmer.

1. H&M 6990 forint 2. H&M 5990 forint 3. H&M 5990 forint 4. H&M 6990 forint 5. H&M 2990 forint 6. H&M 1290 forint

Crop topok

Mi legszívesebben magas derekú sorttal hordjuk a crop topokat, így sokkal szebben simul az outfitbe, mint ha az egész derekunk kint lenne. A kínálat egyébként igencsak bőséges: imádnivaló minták, színek és feliratok várnak.

1. H&M 2990 forint 2. H&M 2990 forint 3. H&M 2990 forint 4. H&M 3990 forint 5. H&M 2990 forint 6. Zara 2595 forint

Elő a vállakkal

Imádjuk az idén beköszöntött új trendet, ami a vállakat helyezi előtérbe. A vállak villantása ugyanis szexi, de mégsem tolakodó, mutat is valamit, de a fantáziának is helyet hagy.

1. H&M 3990 forint 2. H&M 2990 forint 3. H&M 3990 forint 4. Mango 7995 forint 5. H&M 9490 forint

A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!

A farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, shortról, rövidnadrágról, vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Melyik a neked való nyári táska? Válogass a legjobb fazonok és színek között!http://www.life.hu/trend/20160428-ezek-a-legmenobb-nyari-taskak.htmlÁlomszép fazonok és anyagok, élénk és púderszínek – a bőség zavarában nem is tudnánk csak egy darabot kiválasztani. Mutatjuk a kedvenceinket! TrendOrigoEzek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoPárban stílusosan – Öltözz össze a szerelmeddel!http://www.life.hu/trend/20160501-parban-stilusosan-oltozz-ossze-a-szerelmeddel.htmlHa már lélekben megvan közöttetek az összhang, akkor arra is odafigyelhettek – akár egy hétvégi romantikus séta vagy egy különleges összejövetel alkalmával –, hogy külsőleg is megteremtsétek a harmóniát. Trend--Érezd magad a trópusokon – A legdögösebb virágminták nyárra!http://www.life.hu/trend/20160429-viragmintas-ruhak-es-kiegeszitok-nyarra.htmlMinden tavaszi-nyári szezonban megtelnek a boltok a szívmelengető virágmintás holmikkal. A mezők virágai mellett a trópusi minták is igencsak szerethetők, ráadásul tökéletes választásnak fognak bizonyulni a forró nyári napokon. Trend--Csipkemániások figyelem – Eljött a ti időtök!http://www.life.hu/trend/20160428-csipkemania-a-legcsinosabb-valasztas-nyarra.htmlAz élet szerelmeseinek, a bohém fiataloknak, a régi romantika iránt vágyódóknak, a nemes anyagok rajongóinak, hagyománytisztelőknek és új hagyományokat teremtőknek. TrendOrigoJól variálható és költséghatékony ruhatárra vágysz? Ezeket az alapdarabokat szerezd be nyárrahttp://www.life.hu/trend/20160427-ezeket-az-alapdarabokat-szerezd-be-nyarra.htmlMiért imádjuk az alapdarabokat? Mert költséghatékonyan összehozható belőlük egy letisztult, könnyen variálható ruhatár, ami ráadásul a kiegészítőkkel való játékot is nemcsak, hogy megengedi, de egyenesen kiköveteli. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.