Dukai Regina wamp stílusra váltott

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
WAMP modell Kaméleon színes Dukai Regina fekete-fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell mostanában úgy változtatja a külsejét, akár egy kaméleon, de bárhogy is sminkel és bármilyen outfitet válasz, ő mindig gyönyörű.

Dukai Regina tegnap még mexikói festménybe illő színekben tündökölt, mára azonban sötétebb stílusra váltott. Úgy tűnik, az esős, borongós, szürke időben a modellnek a fekete jön be, és a szemét is wamposra sminkelte.

Forrás: Facebook/Dukai Regina
Így készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigoNem hiszünk a szemünknek! Még mindig bombázó Eva Herzigovahttp://www.life.hu/trend/20160601-eva-herzigova-a-43-eves-cseh-modell-meg-mindig-bombazo.htmlA cseh származású modell szinte semmit nem öregedett az elmúlt évek alatt, pedig már ő is betöltötte a 43. életévét. Trend--Eva Longoriát legjobb barátnője, Victoria Beckham öltöztette az esküvőjén - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160531-victoria-beckham-segitett-oltozni-eva-longoria-nagy-napjan-fotok-a-naszrol.htmlA csinos színésznő még múlt héten, világsztárok gyűrűjében mondta ki a boldogító igent José Bastónnak. A lagzi előkészületeiről most újabb fotókat kaptunk a boldog arától. TrendOrigoLerobbant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/trend/20160531-nick-nolte-szinesz-nagyon-lepukkant-lett.htmlAnnak idején a világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon az akciósztárt, aki mára már csak árnyéka egykori önmagának. Trend--A hercegné szexi combjai láttán még a férjének is elállt a szava http://www.life.hu/trend/20160531-maria-hercegno-kurta-szoknyaban-villantott-meg-szexi-combjait-dogos-kep-a-hercegnorol.htmlA 44 éves édesanya lábai láttán nemcsak a férjének, de a sajtónak is leesett az álla. A "villantás" kissé erősre sikeredett egy ilyen komoly rendezvényhez képest. Trend--Gyönyörű ruhában ment férjhez a királyi sarj, Lady Charlotte Wellesleyhttp://www.life.hu/trend/20160531-lady-charlotte-wellesley-ferjhez-ment-alejandro-santo-domingo-bankarhoz.htmlA gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.