A hercegné szexi combjai láttán még a férjének is elállt a szava

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Mária hercegnő szexi királyi család comb szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves édesanya lábai láttán nemcsak a férjének, de a sajtónak is leesett az álla. A "villantás" kissé erősre sikeredett egy ilyen komoly rendezvényhez képest. 

Mária dán hercegné és férje, Frigyes herceg közösen vett részt egy nők egyenjogúságáért küzdő szervezet éves konferenciáján. A négygyerekes előkelőség egy igen rövid, absztrakt mintákkal ellátott szoknyában jelent meg az eseményen, amellyel igencsak meglepte a párját. Amikor Mária leült Frigyes herceg mellé, szinte azonnal kivillantak hosszú combjai. Persze ez nem maradt szó nélkül, sőt a hírek szerint a férfi meg is jegyezte, hogy most szívesen hazavinné a feleségét.

Az eseményen készült fotókért kattints ide!

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

5 meglepő tény, amit nem tudtál Mária királyi hercegnőről

Íme, 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál a kifinomult stílusáról, megjelenéséről és kiegyensúlyozottságáról ismert európai hercegnőről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.