Jót tett a változás! Sokkal szexibb lett Gwyneth Paltrow

színésznő Gwyneth Paltrow életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hittük, hogy Gwyneth Paltrow rajongói csalódottak lesznek, miután a szépség bejelentette, hogy az elkövetkezendő években nem vállal több filmszerepet. Ehelyett inkább a saját életmódmárkája építgetésén, a Goop-on dolgozik, és a látottak alapján úgy tűnik, hogy hiteles életmód guru lett, elég csak ránézni!

"Belevágtunk egy óriási üzletbe tavaly, ebben pedig a befektetőink pénze is nagy szerepet játszik, így a legjobb, ha csak erre koncentrálok" - fejtette ki Gwyneth Paltrow legutóbb, amikor bejelentette, hogy felhagy a színészkedéssel.Vajon mi is lehetne a legjobb ajánlólevél, mint a saját külseje, amiről a legfrissebb képét elnézve kijelenthetjük, hogy valóban lenyűgöző!

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Mape

Szívesen boncolgatnánk, hogy mi a titka a 43 éves újdonsült életmód tanácsadónak, de Paltrow kisasszony egyáltalán nem rejti véka alá, sőt egy könyvet is kiadott a szépítő praktikáiról: avaginagőzölés mellett a drága kakaós méregtelenítésre, valamint a sajátmárkás kozmetikumaira esküszik. A Goop kozmetikumok ára egyébként 90 és 140 dollár között mozog.

Gwyneth Paltrow új pasija öltáncolt a szülinapos Kate Hudsonnak

Néhány híresség is felbukkant a világhírű színésznő születésnapi partiján. Kate Hudson a napokban ünnepelte 37. születésnapját. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.