"Már vizet is alig mertem inni" - a divatipart okolja betegségéért Kayley Chabot modell

Forrás: Instagram/Kayley Chabot -
modell Kayley Chabot öngyilkosság anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy újabb modell szólalt fel a divatvilág rémes, kimondatlan szabályai ellen. 

Az egykor még a Vogue címlapján is szereplő modell szerint a divatipar felelős azért, hogy sok fiatal lánynak, többek között neki is durva étkezési zavarailettek, emeleltt drog és kábítószerfűggő is volt már tinédzserkorában.

A kanadai Kayley Chabot 15 évesen jelentkezett a Ford Modelügynökséghez New York-ba, ők fedezték fel anno Christy Turlingtont, Christie Brinkley-t és Naomi Campbellt is. A csillogónak tűnő világ ellenére Kayley gyakorlatilag állandóan kövérnek érezte magát, és a végén már attól is rettegett,hogy vizet igyon.

Forrás: viewmanagement.com

Innentől napi 5 órát edzett, és tette mindezt úgy, hogy 500 kalórián élt. Reggel és este az edzőtremben volt, sokkolóan lefogyott, amitől fáradékony lett és hullani kezdett a haja. Hamarosan anorexiás lett, állandón negatív gondoltai voltak, már élni sem akart. Végül az édesanyját avatta be a titkaiba. Pszihiátriára küldték, 2014-ben pedig, ahogy végzett kifutós munkáival, visszatért Kanadába, és többé hallani sem akart a szerinte mérgező divatiparról.

Kayley szerencsére ma már kigyógyult étkezési zavarából Forrás: Instagram/Kayley Chabot

A lány szerint nagyon sok fiatal lány nem tudja, mire vállalkozik, így csakis rengeteg odafigyeléssel szabad engedni nekik, hogy belevágjanak álmaik megvalósításába. A Ford modellügynökség még nem reagált a Daily Mail cikkére a témában.

Szabadságot a mellbimbóknak! Bella Hadid a francia Vogue-ban pucérkodikhttp://www.life.hu/trend/20160817-bella-hadid-a-francia-vogue-ban-pucerkodik-szexi-kepek-gigi-hadid-testvererol.htmlA fiatal modell ledobta a textilt, és nem is akárhol. TrendOrigoSzurkolói sminket szeretnél az olimpiára? Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160817-szurkoloi-smink-az-olimpiara-varady-polettol.htmlJavában dübörög a riói olimpia, azonban van még bőven éremesélyes sportolónk, akiknek vagány szurkolói sminkben drukkolhatsz az éremért! Trend--Örökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigoDukai Regina bájait csak egy átlátszó csipkeruha takarjahttp://www.life.hu/trend/20160816-hoppa-dukai-regina-bajait-csak-egy-atlatszo-csipkeruha-takarja.htmlSejtelmes, erotikus, dögös – ezek a szavak jutnak eszünkbe Dukai Regina legfrissebb képe láttán, amelyen a szépség bikinitestét csak egy szál csipkeruha takarja. Trend--Döbbenetes fotósorozat: Fehérneműben álltak modellt a csonka testű modellekhttp://www.life.hu/trend/20160816-kez-nelkuli-es-tulsulyos-nokkel-keszitett-fotosorozatot-egy-egy-muvesz.htmlAz Amy D. Herrman által készített képeken olyan nők láthatók, akik bár több "hibával" is rendelkeznek, mégsem búsulnak és igyekeznek teljes életet élni. TrendOrigo„A szoros ruhákban néha még lélegezni sem tudtam” – Egy hétig én voltam Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160805-egy-hetig-en-voltam-kim-kardashian-ugy-oltozkodtem-mint-a-celebno.htmlSally Holmes, az Elle.com újságírója úgy döntött, azzal ünnepli meg Kim Kardishian önéletrajzi könyvének megjelenését, hogy egy egész héten át megpróbál úgy élni, mint maga Kardashian. Egy négyrészes sorozatban igyekszik bemutatni, hogyan sikerült utánoznia a celeb öltözködési stílusát, szépségápolási trükkjeit, testformálási módszereit és az életstílusát. Az első részben az öltözködése van soron. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.