Hová lett a cicifix? Nem húzott melltartót áttetsző blúza alá Olivia Palermo

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Olivia Palermo melltartó cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stílusikon is beállt azon sztárok közé, akik úgy döntöttek, jó időre száműzik életükből a melltartókat. 

Egyre több, általában kisebb mellű hírességet látni mostanában melltartó nélkül: Jennifer Aniston, Kendall Jenner és a legnépszerűbb divatblogger, Chiara Ferragni is a cicik szabadságára esküsznek. Most a stílusikon Olivia Palermo is beállt a sorba!

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A sztár nemrég a Chelsea28 márkának tervezett őszi kollekciót, amit New York-ban mutatnak be. Itt sétálgatott a minap Olivia szokás szerint szupercsinosan, egy igen áttetsző blúzban, ami alatt bizony nem volt az égvilágon semmi. Persze a divatmániás celeb istenien festett, mint mindig - a róla készült képeket itt megnézheted.

Frufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.htmlAki hosszúhaj-párti, és viszonylag keveset alakítgat a frizuráján, életében egyszer az is belefut abba, hogy frufrut vágat magának. Hiszen a megújulásra mindenkinek szüksége van, hosszú hajjal pedig ez az egyik legdrasztikusabb változtatás. De kinek áll jól, és kinek nem? Vizsgáljuk meg kedvenc celebjeinket! TrendOrigo"Már vizet is alig mertem inni" - a divatipart okolja betegségéért Kayley Chabot modellhttp://www.life.hu/trend/20160818-a-divatipart-okolja-betegsegeert-az-anorexiaert-kayley-chabot-modell.htmlNemrég egy újabb modell szólalt fel a divatvilág rémes, kimondatlan szabályai ellen. TrendOrigoMicsoda gének! Christie Brinkley és lánya akár testvérek is lehetnének!http://www.life.hu/trend/20160817-christie-brinkley-modell-es-lanya-akar-testverek-is-lehetnenek.htmlA modell 62 évesen is eszméletlen formában van, és persze gyönyörű, így nem csodálkozunk azon, hogy a lánya is meseszép. TrendOrigoNem lehet elég korán kezdeni! Kim Kardashian méregdrága csizmájában pózol a kislányahttp://www.life.hu/trend/20160817-kim-kardashian-magas-csizmajaban-pozol-kislanya-north-west.htmlA Kardashian klán nő tagjai imádják a luxust és a szép holmikat, éppen ezért ha az öltözködésről van szó, North Westnek bőven van kiről példát vennie. Nem lehet elég korán kezdeni a divatmániát, a kislány máris lenyúlta celebmamája méregdrága csizmáját és azonnal bele is bújt. TrendOrigoÖrökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigoSzurkolói sminket szeretnél az olimpiára? Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160817-szurkoloi-smink-az-olimpiara-varady-polettol.htmlJavában dübörög a riói olimpia, azonban van még bőven éremesélyes sportolónk, akiknek vagány szurkolói sminkben drukkolhatsz az éremért! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.