Őszi kabátok a legjobb áron! Találd meg a kedvencedet

hideg kedvenc kabát ősz Asiaősz2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pulóverek és a cipők után most néhány kabátot mutatunk nektek, amiben biztosan nem fogtok csalódni az őszi hidegben. Találd meg a kedvencedet!

Bőrkabát

A bőrkabát az abszolút alapdarab ősszel, és szinte mindenkinek jól áll, hiszen akkora választék van már belőle, hogy mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illőt.

1.Mango 13.995 forint 2.Asia Center 8900 forint 3.Asia Center 8900 forint 4.Asia Center 8900 forint 5.Bershka 11.995 forint

Terepzöld

Minden ősszel vissza-visszatérnek a zöld különböző árnyalatai. A terepzöld idén is elképesztően nagy sikerrel hódít, és rengeteg fazonban megtalálható. A mi kedvencünk a bomberdzseki.

1.H&M 14.990 forint 2.Asia Center 10.900 forint 3.Asia Center 5500 forint 4.Mango 13.995 forint 5.Pull&Bear 6995 forint

Kombináld szőrrel

Nemcsak a hideg miatt érdemes egy pihe-puha szőrrel kombinált kabátot beszerezni, hanem azért is, mert elképesztően dögös még akkor is, ha sportosabb kabátokra kerül.

1.Mango 17.995 forint 2.Asia Center 14.500 forint 3.Asia Center 14.500 forint 4.Pull&Bear 19.995 forint 5.Asia Center 13.500 forint 6.H&M 12.990 forint

Bevállalósoknak: metál csillogás

A metál idén elképesztően nagy trend, de természetesen nem való mindenkinek. De a kellően extrovertált embereknek, akik nem bánják, ha feltűnést keltenek, nagyon is jól áll.

1.Mango 13.995 forint 2.Bershka 9995 forint 3.Asia Center 8900 forint

Támogatott tartalom.

Akik sokkot kaptak a ruha láttán! Az online rendelés legdurvább buktatói http://www.life.hu/trend/20161024-az-internetrol-rendeltek-ruhat-de-nagyon-megbantak.htmlRengeteget hallottunk már arról, hogy egyes online boltok olyan termékeket küldenek ki a megrendelőknek, amelyeknek enyhén szólva közük sincs az oldalon meghirdetett ruhákhoz. Mégis, még mindig sokan beleesnek a csapdába, így ideje tisztázni, hogy mikor kell gyanakodni és inkább lemondani a rendelésről. Gerhárt-Molnár Irina e-shop-szakértőt, hazánk egyik legnagyobb online webáruházának ügyvezető igazgatóját kérdeztük erről. Trend--Elképesztő! Múmiás manikűr halloweenre, amit te is meg tudsz csinálnihttp://www.life.hu/trend/20161024-mumias-manikur-hallowwenra-amit-te-is-meg-tudsz-csinalni.htmlOktóberre egy vicces, múmiás manikűrrel készültem, ami egy halloweenpartira tökéletes kiegészítője lehet a megjelenésünknek. Próbáld ki! Trend--Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20161021-sztarok-egy-szal-melltartoban-a-voros-szonyegen-es-az-utcakon.htmlHollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. Trend--Szuper sminkcuccok őszre! Ezeket szerezd be!http://www.life.hu/trend/20161021-szuper-sminkcuccok-oszre.htmlMég nem cserélted le a nyári palettáidat, és a körömlakkjaid is neonszínben pompáznak? Ideje beszerezni az őszi kollekció darabjait! Trend--Mi a közös Palvin Barbiban és Ferenc pápában? Instagram-sztárok, akikért megőrülnek a magyarok!http://www.life.hu/trend/20161020-magyar-instagram-korkep-a-modellek-es-a-divatbloggerek-vezetnek.htmlNaponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második alkalommal elkészített Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy többet kukkolunk, ezzel szemben kevesebbet adunk magunkból, és leginkább modell- és bloggerlányokat követünk. Az Instán kívül aktívan használt közösségi platformok győztese a Snapchat. Trend--Az ősz alapdarabja: pulcsik minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/trend/20161020-az-osz-alapdarabja-pulcsik-minden-mennyisegben.htmlMi azért is imádjuk nagyon az őszt, mert végre felvehetjük kedvenc pihe-puha, kötött, garbós, vagy éppen elegáns pulóvereinket. Íme, néhány darab 10 ezer forint alatt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.