Vetkőzni kezdett Alessandra Ambrosio - íme ő!

Forrás: Instagram/alessandramabrosio -
fashion week modell Alessandra Ambrosia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alessandra Ambrosión valahogy sosem látszik az idő múlása: a modell nemrég kócosan, vetkőzés közben mutatta meg magát, és meg kell hagyni, így is őrülten szexi a kétgyermekes anyuka!

Madridban, egy fotózáson készültek a legfrissebb, szexi képek a 35 éves szupermodellről. A Victoria's Secret fehérneműcég angyalát

kócosan, vetkőzés közben kapták lencsevégre, és már nem sok kellett volna, hogy egy alapos dekoltázsvillantás is felkerüljön a képre.

Alessandra döbbenetesen jól néz ki: vajon mi tartja őt ennyire fiatalon?

Alessandra Ambrosio modell Forrás: Instagram/alessandramabrosio

Ami viszont bosszantó, az az, hogy állítása szerint a brazil szupermodell nem szorul rá kőkemény diétára és állandó edzésre. Ugyan sokszor fotózzák őt edzés után, azt ő is elismeri, hogy mozgás ide vagy oda, a kalóriákat bizony nem kell számolgatnia, mert azt ehet, amit csak akar. Irigylésre méltó genetikája van a csajnak, az egyszer biztos!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.