A legdögösebb magyar sztárok 2016-ban! Neked ki volt a kedvenced?

szavazás dögös kedvenc stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban magyar vörös szőnyeges eseményekből sem volt hiány, ráadásul képernyőn is sokszor láthattuk kedvenceinket, így most össze is szedtük az idei év legmeghatározóbb magyar celebruháit! Íme!

Ónodi Eszter

Azt már jól tudjuk, hogy Ónodi Eszter a Celeni márka elkötelezett híve, ebből a közreműködésből pedig mindig valami izgalmas születik. Az Aranyélet premierjén viselt sárga ruháról már korábban is írtunk, és a Cometen viselt darabot is imádtuk, ami egyszerre volt szexi és vagány.

Ónodi Eszter Forrás: Origo

Iszak Eszter

Legutóbb a Comet-gálán csodálkoztunk rá, milyen csodásan fest Iszak Eszti. Nem is csoda, hiszen egy káprázatos Daalarna estélyi volt rajta. A műsorvezetőtől egyébként rengeteg szuper szettet találtunk, de most ezt a kis sárga nyári ruhát választottuk, amit a sok dögös sortos kép mellett posztolt az Instagramon.

Iszak Eszti Forrás: Origo/Polyák Attila, Instagram/iszakeszti

Cinthya Dictator

Imádjuk a fotóslány extrém stílusát, ami hihetetlenül jól is áll neki. Cinthya Dictator soha nem hibázik, minden ruha életre kel az egyéniségétől. Habár a fekete szettekért is odavagyunk, most valami egészen mást választottunk tőle. Íme!

Cinthya Dictator Forrás: Instagram/cinthyadictator

Szilágyi Molnár Szilvia

Caramel felesége idén csipkében pompázott. A csipke nagymesterétől, Sármán Nórától viselt egy ruhát a Glamour-gálán, a Comet-díj átadójára pedig egy fekete Sugarbird kreációban érkezett.

Szilágyi Molnár Szilvia Forrás: Origo

Tóth Gabi

Az elmúlt időszakban hétről hétre láthattuk megvillanni Gabi stílusát az X-Faktorban. A két kedvencünk a csodás Daalarna csipkeruha és a színes turbános összeállítás volt. Bár ha emlékeztek, az egyik adásban egy piros overallban volt, ami szintén fantasztikusan állt rajta.

Tóth Gabi Forrás: RTL Klub

Horányi Juli

Milyen jó, hogy ilyen divatértő sztárok is vannak nálunk, mint Horányi Juli. A Glamour-gálán egy csodás NUBU ruhában jelent meg az énekesnő, amihez Rekavago és Karman ékszereket választott. A Comet-díjátadón pedig a H&M és a Kenzo közös kollekciójából választott egy csupaszín darabot.

Horányi Juli Forrás: Origo/Polyák Attila, Dénes Viktor/Facebook/Horányi Juli YOULI

Horváth Éva

Év elején a Story-gálán egy könnyű, sárga estélyiben vonult be Horváth Éva, később, egy sajtórendezvényen pedig egy élénkkék ruhában kaptuk lencsevégre. Mindkét szín nagyon jól állt neki.

Horváth Éva Forrás: Origo

Kinek a stílusa jön be a legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.