Légy stílusban! Ezek a legmenőbb ünnepi színek idén

Forrás: Thinkstock -
smink szépség stílus szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei ünnepi kínálatban káprázatos a felhozatal a szikrázóan csillogó szemhéjszínek között. Lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnél készíteni.

Ebben a szezonban a hideg színeket kedvelőknek érdemes kipróbálniuk a legizgalmasabb árnyalatokat, például a mindenhez illő jégkéket, a metálfehéret, az irizáló grafitszürkét, a halványlevendulát, a gyöngyházas lilát, a vadszilvát, a szürkéskéket, az éjkéket, a szikrázó ezüstöt és a holografikus, vibráló árnyalatokat.

De a meleg színeket kedvelőknek sem kell aggódniuk, ők is izgalmas árnyalatokban dúskálhatnak, mint az érzéki mályva, a burgundi, a mélybordó, a csokoládébarna, a szikrázó pezsgőszín, a smaragdzöld, az arany, a csillogó rezes árnyalatok, a khaki és a világosbarna.

Használj bátran szikrázóan csillogó szemhéjszíneket az ünnepek alatt Forrás: Thinkstock

Ha még izgalmasabb hatásra vágysz, akkor kombinálhatod is a hideg és meleg árnyalatokat, amit még fényűzőbbé varázsolhatsz, ha pigmentekkel és külön extra glitterrel fűszerezed a szemfestésedet.

Érdemes bázisként tartós szemhéjkrémet használni a szemfestéshez, ez ugyanis ideális alap a glitternek, csillámnak, valamint a szemhéjpúdereknek is.

Az ünnepi ajkakhoz próbáld ki a szezon legizgalmasabb árnyalatait: a holografikus szájfényt, a milky pinket, a vibráló fuksziát, a mélypinket, a coral pirosat, a klasszikus pirosat, a rózsásvöröset, a mélylilát, a magenta pinket, a szilvát, a liláspinket, a krémbarnát, a barackos fahéjat, a mélybordót akár fényes, akár matt változatban.

Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekre

Közelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. Fogadd meg Larion Oscar tanácsait!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.