fashion week betegség Selena Gomez ruha szépség vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi év nehézségei után ismét a vörös szőnyegen láthattuk tündökölni Selena Gomezt. A fiatal énekesnő látszólag kirobbanó formában van.

Az utóbbi hónapokban kevés nyilvános eseményen láthatták a rajongók Selena Gomezt. A fiatal énekesnőről a 2018-as év végén aggasztó hírek kaptak szárnyra. Vesetranszplantációja után idegösszeroppanással került kórházba.

Úgy tűnik, ma már jól van, részt vett ugyanis egy számára igen fontos eseményen, a WE Day-en, amelyen a fiatalok oktatására hívják fel a figyelmet. A vörös szőnyeges fotókból úgy látszik, Gomez most jó passzban van, gyönyörű volt.

Selena Gomez csodás volt a kaliforniai rendezvényen Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz

A 10 legsikeresebb férfi modell az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190425-a-10-leghiresebb-ferfi-modell-az-elmult-evtizedekbol.htmlMég a legfoglalkoztatottabb férfi modellek sem olyan híresek, mint női társaik, ráadásul nem is keresnek annyit a legnagyobb kampányokkal sem. Hogy ezt az egyenlőtlenséget kissé kisimítsuk, most bemutatjuk, kik azok a férfiak, akik az elmúlt évtizedekben a divat világát uralták. TrendOrigoMegmutatta elképesztő cipőgyűjteményét Thaliahttp://www.life.hu/trend/20190426-megmutatta-elkepeszto-cipogyujtemenyet-thalia.htmlA közösségi oldalán mutatta meg cipőkollekcióját Thalia. Trend--Nicola Griffin modell majdnem 60 évesen is gyönyörű fehérneműbenhttp://www.life.hu/trend/20190426-nicola-griffin-modell-majdnem-60-evesen-is-gyonyoru-fehernemuben.htmlAzután kezdett modellkedni Nicola Griffin, hogy lányai elhagyták a családi fészket. Az 56 éves szépség 3 éve csöppent bele új szakmájába, azóta már fehérneműs fotózást is vállal. Imádja a kamera. Trend--Rövidre vágatta a haját Nicole Kidman – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190425-rovidre-vagatta-hajat-nicole-kidman.htmlNicole Kidman sokkolta rajongóit átalakulásával: levágatta hosszú fürtjeit. Trend--Szuperhősök stílusa - sztárparádé a Bosszúállók: Végjáték világpremierének vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20190423-bosszuallok-vegjatek-vilagpremier-mustra-a-voros-szonyegrol.htmlHétfőn este Los Angelesben volt a Bosszúállók: Végjáték világpremierje. A szuperhősfilmek rajongói között messiásként várt film április 24-étől a hazai mozikban is megtekinthető. Pillantsunk azonban most ki a Los Angeles-i vörös szőnyegre, ahol természetesen igazi sztárparádé volt. TrendOrigoEgyetlen fotó tette híressé a tinédzserthttp://www.life.hu/trend/20190423-egyetlen-foto-tette-hiresse-a-tinedzsert.htmlJókor volt jó helyen Charlotte D'Alessio, akit egy fesztiválon készült fotó tett híressé. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.