Tóth Gabi kampány szeplő smink nélkül szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi meg akarja mutatni, hogy a természetes szépség sokféle, és szeretné, ha a nők elfogadnák önmagukat szeplőikkel, esetleges bőrhibáikkal együtt is.

Smink nélküli fotót posztolt Tóth Gabi a közösségi oldalára – szúrta ki a TV2. Az énekesnő egy különleges kampány részeként mutatta meg természetes arcát: cél, hogy a nők elfogadják magukat apró szépséghibáikkal együtt.

Olyan életet élünk, ahol mindenki a tökéletesért próbál mindent megtenni. Közben elfelejtjük azt a természetes állapotunkat, ahol az egyedi dolgainktól válhatunk széppé. Engem is sokat piszkáltak már azért, hogy egyedien szép szeplőim vannak. Egyedi elrendezéssel, ők hozzám tartoznak, én tőlük is vagyok az a természetes lány, nő, aki ma vagyok. Néha szaporodnak, néha bujkálnak, de velük együtt tekinthetek mindennap önmagamra. Most már nem hallgatok másra, nem tud érdekelni, ha ez mást zavar. Megszerettem őket és nektek is megmutatom. Amikor a tükörben láthatom őket, akkor tudom, hogy ők az egyéniségemhez hozzátesznek, és nem elvesznek.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Énidő? Akkor kérlek figyelj rám egy kicsit, mert a segítségeddel és a Dove #MutasdMeg kampányával végre megállíthatnánk valamit! Olyan életet élünk, ahol mindenki a tökéletesért próbál mindent megtenni. Közben elfelejtjük azt a természetes állapotunkat, ahol az egyedi dolgainktól válhatunk széppé. Engem is sokat piszkáltak már azért, hogy egyedien szép szemplőim vannak. :) Egyedi elrendezéssel, ők hozzám tartoznak, én tőlük is vagyok az a természetes lány, nő, aki ma vagyok. Néha szaporodnak, néha bújkálnak, de velük együtt tekinthetek mindennap önmagamra. Most már nem hallgatok másra, nem tud érdekelni, ha ez mást zavar. Megszerettem őket és nektek is megmutatom. Amikor a tükörben láthatom őket, akkor tudom, hogy ők az egyéniségemhez hozzátesznek, és nem elvesznek. Ezért is csatlakoztam nagy örömmel a @dove felkérésére a #MutasdMeg #ShowUs kampányhoz, mert szeretném ha a média és a reklámok inkább a sokféle természetes szépség bemutatására figyelnének! Legyen trendi a hiteles és természetes nő elfogadása, ne kelljen semminek és senkinek megfelelni! Ez a poszt a Dove Hungary-vel való együttműkődésből valósulhatott meg. Szeretném ha segítenétek és csatlakoznátok ti is! Mutassátok meg a természetes fotóitokat és a #MutasdMeg hashtag figyelemfelhívásoddal te is segíthetsz mindenkinek, hogy szeresse és elfogadja önmagát!☝ ❤️ #dovehungary #mutasdmeg #showus #reklam

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.