A NUBU öltözteti a magyar olimpikonokat és paralimpikonokat

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Tokio 2020 paralimpikon Nubu olimpikon öltözet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NUBU divatcég formaruháit viselik a magyar olimpikonok és paralimpikonok a jövő évi, tokiói játékokon.

A eredményhirdetéssel egybekötött sajtótájékoztatón Kulcsár Krisztán, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke hangsúlyozta, hogy a formaruhák határozzák meg a sportolói küldöttség arculatát, és kiemelte, hogy a nyolc pályázó, illetve a közülük kiemelt három döntős márka rendkívül színvonalas kollekciót mutatott be.

Garam Judit (b5) és Kovács Adél (b6), a NUBU divatcég tervezői, valamint Karakas Hedvig cselgáncsozó (b2), Drávucz Rita vízilabdázó (j2) és Kormos Villő, műugró (j3), illetve modellek a magyar olimpikonok és paralimpikonok, a 2020-as tokiói olimpiára tervezett formaruháit bemutató sajtótájékoztatón 2019. szeptember 12-én. MTI/Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor


Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke kifejtette, hogy a fogyatékkal élő sportolók miatt olyan szempontokat is figyelembe kellett venni, hogy például egy kerekesszékes versenyzőnél különösen kényelmesnek kell lennie a ruhaujjnak.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem campusán tartott eseményen a Nanushka, a Nubu és a Tomcsanyi ruhatervező cég kollekcióját mutatták be, a modellek között ott volt Karakas Hedvig világbajnoki bronzérmes cselgáncsozó és Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó. A zsűriben a divatszakma képviselői mellett helyet kapott Verrasztó Evelyn Európa-bajnok úszó és Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívó is.

Modellek a magyar olimpikonok és paralimpikonok, a 2020-as tokiói olimpiára tervezett formaruháit bemutató sajtótájékoztatón 2019. szeptember 12-én. MTI/Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor


A győztes Nubu képviselői beszédükben hangsúlyozták, a magyar identitás, a márka megjelenése és a rendező Japán iránti tisztelet volt a tervezőmunka során a három fő szempont. A kimonós jegyeket is felvonultató ruhadarabok a fenntarthatóság jegyében biopamutból és újrahasznosítható anyagokból készültek.

A zsűri részéről Lakatos Márk stylist közölte, a formaruhákon keresztül egy egész ország beszélhet magáról szavak nélkül, s így tudathatják a magyarok a világgal, hogy mit üzennek a ruhák nyelvén.

Serena Williams kislányával együtt mutatta be új divatkollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20190911-serena-williams-kislanyaval-egyutt-mutatta-be-uj-divatkollekciojat.htmlBemutatta új divatkollekcióját Serena Williams, az amerikaiak 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárja.TrendMeseszép volt Katalin hercegné virágos ruhájában - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190911-meseszep-volt-katalin-hercegne-viragos-ruhajaban.htmlKatalin hercegné ezúttal egy virágos ruhában kápráztatta el az alattvalókat. Trend--Ezek voltak a velencei filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásai - Villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190910-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide! TrendOrigoA velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzighttp://www.life.hu/trend/20190909-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegenek-legtundoklobb-csillagai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoHeti trendjelentés: Palvin Barbi díva üzemmódban vette be a velencei vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190906-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-meryl-streep-es-penelope-cruz.htmlA hét egyik legizgalmasabb eseménye a GQ díjátadó gála volt, aminek kapcsán részletesen beszámoltunk a legizgalmasabb női és férfi outfitekről is. Emellett egész héten szebbnél szebb divatpillanatokat tartogatott számunkra a velencei filmfesztivál is. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat a gondolák városából. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.