Heti trendjelentés: Palvin Barbi díva üzemmódban vette be a velencei vörös szőnyeget

Palvin Barbara trendjelentés velencei filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét egyik legizgalmasabb eseménye a GQ díjátadó gála volt, aminek kapcsán részletesen beszámoltunk a legizgalmasabb női és férfi outfitekről is. Emellett egész héten szebbnél szebb divatpillanatokat tartogatott számunkra a velencei filmfesztivál is. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat a gondolák városából.
  • Kezdjük is a sort Palvin Barbival, aki a filmfesztivál nyitónapján is fantasztikusan nézett ki, de azóta több premieren is láthattuk. A Joker vetítésén púderes és ezüstös ruhában, a hajában masnival jelent meg, a Kristen Stewart főszereplésével készült Seberg című film premierjére pedig egy piros estélyit választott, amiben igazi díva volt. Mindkét ruha az Armani divatházat dicséri.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images
  • Penelope Cruz korábban csakis Chanelt viselt a vörös szőnyeges eseményeken. Ő és Karl Lagerfeld közeli barátok voltak, nem véletlen, hogy az utolsó, Lagerfeld tervezte kollekció bemutatásán a színésznő is kifutóra lépett. A tervező halála óta viszont a Ralph & Russo divatház öltözteti Penelope Cruzt, és habár imádjuk a Chanelt, ez az együttműködés számunkra még izgalmasabbnak tűnik a színésznő legújabb vörös szőnyeges megjelenéseit elnézve. A Wasp Network című film photocall eseményén és premierén is Ralph & Russo ruhát viselt, és fantasztikusan nézett ki.
Penelope Cruz Forrás: Getty Images
  • A magyar és a spanyol díva után jöjjön Hollywood legnagyobb dívája, aki mindeközben a legemberibb, legszerethetőbb színésznő is. Naná, hogy Meryl Streepről van szó, aki a The Laundromat című filmjének premierén jelent meg Velencében. A photocall eseményen egyszerű ruhában, de annál vidámabban láthattuk, az esti vetítésen pedig egy Givenchy estélyiben vett le a lábáról mindenkit.
Meryl Streep Forrás: Getty Images
Chiara Ferragni Forrás: Getty Images
  • A férfiak sem maradhatnak ki a sorból, főleg nem Timothée Chalamet, az elmúlt évek legtehetségesebb fiatal színésze. Timothée a King című legújabb filmjének premier vetítésére volt hivatalos Velencében, és tőle megszokott módon nem klasszikus öltönyben jelent meg. Ezúttal a formabontó tervező, Haider Ackermann kellekciójából választott egy igazán feltűnő darabot.
Timothée Chalamet Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.