szülés apaság Steve Martin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steve Martin nem siette el az apaságot. A hatvanhét éves színésznek a napokban született meg az első gyermeke.

A vígjátékok sztárja és neje, a negyvenegy éves Anne Stringfield nemrég hozták nyilvánosságra, hogy decemberben megszületett az első gyermekük. A páros ügyes volt, hiszen majd' két hónapig titokban tudták tartani a nagy eseményt. "Babájuk született, de azt, hogy ez hogyan maradhatott titokban, senki sem tudja. Steve nagyon nem szereti kiteregetni a magánéletét. Azt tudom, hogy keményen megdolgoztak azért, hogy végre babájuk születhessen" - nyilatkozta egy bennfentes a New York Postnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Steve és Anne 2007 júliusában házasodtak össze. A színész felesége korábban Victoria Tennant színésznő volt, vele nyolc évig volt együtt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Második gyermekét várja Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-penelope-cruz-spanyol-szineszno-es-javier-bardem-spanyol-szinesz-masodik.htmlBikinis lesifotók készültek a terhes Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-katalin-hercegno-bikiniben-tehespocakkal-a-chi-olasz-magazin-cimlapjan.htmlSztárok csillogás nélkül: Charlize Theronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130206-charlize-theron-szineszno-sanyaru-gyerekkora-alkoholista-eroszakos-apjat-edesanyja-olte.htmlBaronits Gábor Valentin napi meglepetésehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130206-baronits-gabor-valentin-napi-meglepetese.htmlReggeli, ami garantáltan felnyitja a szemedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130210-gyorki-nike-dietetikus-a-lifehu-szakertoje-valaszol-az-olvasoi-kerdesekre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.