fehérnemű bugyi tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretjük a franciát, néha szívesen húzunk hagyományos bugyit, és van, hogy csak a tanga a nyerő. Lelkes tervezők most elkészítették a tanga továbbfejlesztett verzióját, mely összesen egy darab pántból áll. Mi nem javasoljuk!

A pánt nélküli melltartó nagyszerű találmány, mert vannak helyzetek, amikor tényleg ciki a kikandikáló pánt, a szilikonból készült pedig már lejárt lemez. A tangával azonban nem ez a helyzet - hiszen ezek általában amúgy is igen kis méretű alsóneműk, és nem sok takargatnivaló van rajtuk.

www.cstringdirect.com
www.cstringdirect.com

Vannak, akik különösen utálják, ha a tanga hátsó pántja kivillan - őket talán meggyőzi a nyilvánvalóan igen kényelmetlen ,,kreáció". A tanga elülső része megmaradt, hátul azonban egy vastag pánt vágódik bele a popsiba, aminek igen stabilnak kell lennie, hogy az egész fehérneműt megtartja. Persze a kreátorok azt vallják, azért nagyszerű dolog a pánt nélküli tanga, mert nem vág bele a húsba, nem látszik ki, így sokkal szexisebb az összahatás. Mi azonban biztosak vagyunk abban, hogy ennél kényelmetlenebb viselet nemigen létezik. Fürdőruhának is ajánlják ezt a különös "bugyikát", arra hivatkozva, hogy a napozás után sem lesznek fürdőruha okozta fehér foltok a popsinkon. Mi inkább bevállaljuk a kényelmetlenséget, és óvakodunk a pánt nélküli tangától, mely valószínűleg a baktériumok melegágya. Az új találmány egyébként már 13 színben kapható, darabja pedig körülbelül négyezer forintot kóstál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.