Két hétig titokban tartotta kislánya születését a színésznő

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
színésznő Kerry Washington születési idő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg más sztárok azonnal a világ tudtára adják - hol így, hol úgy -, hogy megszületett a gyerekük, még mindig vannak olyan sztárok, akik nem szeretnének több millió másik emberrek együtt örülni.

Kerry Washinton gömbölyödő pocakját az idei Golden Globe és Oscar-díjátadón is megmutatta, aztán eltűnt a nyilvánosság elől. Kislánya április 21-én látta meg a napvilágot, de a US Weekly csak május elején számolt be a hírről. Kerry Washington és Nnamdi Asomugha első gyermeke az Isabelle Amarachi Asomugha nevet kapta.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A szülők 2012 nyarán kezdtek együtt járni és 2013 júniusában házasodtak össze egy nagyon szűkkörű ceremónián. A színésznő állapota miatt a Scandal című sorozat harmadik évadát rövidebbre írták és 22 rész helyett csak 18-at forgattak, mert nem szerették volna a terhességet beleírni a forgatókönyvbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.