Napszemüvegek, ahogy a sztárok viselik - Lesd el a trükköket!

Selena Gomez Pippa Middleton szemüveg napszemüveg Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klasszikus, merész, extravagáns? Nem tudsz dönteni a 2014-es trenddarabok közül? Ismerd meg a szezon kedvenceit, inspirálódj a sztároktól!

Nyáron kicsit mindenki hírességnek érezheti magát: akár dolgozni, akár fesztiválra, akár nyaralni indul az ember, a napszemüveg mindig kötelező kiegészítő. Egy jól megválasztott fazon vagy szín a legegyszerűbb szetteket is feldobja, ezért érdemes több fajtát is beszerezni a nyári kánikularuhák mellé.

Az idei szezon határtalan szabadságot ad napszemüveg-fronton. A már-már klasszikusnak számító légy és aviátor szemüveg mellett nagy népszerűségnek örvendenek a cica- és retró fazonok is. Less be a trendekben mindig elöl járó sztárok gardróbjába, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló stílust.

Laza csajoknak - Cicaszemüveg

A bohókás fazon a 2014-es nyár legnépszerűbb típusa. Az íves keret karakteressége emlékezetessé varázsolja a legegyszerűbb nyári összeállítást is. A hagyományos fekete keret mellett pasztell árnyalatok és neon színek is megtalálhatók az üzletek polcain.

Forrás: AFP, Northfoto

Csak elegánsan! - Légy fazon

A sztárok legkedveltebb darabja elegáns megjelenést biztosít még akkor is, ha a szetted alapvetően nem is ezt sugallja. A hatalmas lencsék titokzatossá varázsolják viselőjét, és megóvják a szem környékét a káros napsugaraktól. 2014-ben a száron díszített típusok lesznek a legnépszerűbbek – a tervezők szerint.

Forrás: Northfoto

Menő - Aviátor napszemüveg

A Tom Cruise névjegyévé vált típus a tavalyi év kedvence volt. A régóta nagy népszerűségnek örvendő fazon idén ismét megújul, hogy tökéletes fesztivál-kiegészítő legyen. A színes keret helyett idén a színezett lencsék borítják el az utcákat, parkokat és strandokat.

Forrás: AFP, Northfoto

Ha a klasszikust szereted - Retró stílus

A régi-új klasszikusokból a second hand és a fast fashion üzletek polcain sincs soha hiány. A John Lennon fazon reneszánszát éli csakúgy, mint a '70-es évek fehér-arany keretei. Érdemes letisztult összeállítás mellé választani őket, hiszen önmagában is bámész pillantások kísérik.

Forrás: Northfoto

Melyik fazon a kedvenced?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.