Sok-sok szín és mintamánia - Lenge ruhák a nyári melegben

fashion week ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a lenge, nyári ruhákat, hiszen amellett, hogy a legtöbb a munkahelyen is megállja a helyét, egy borozgatós estéhez is tökéletesek. Mutatunk is néhány bájos darabot az idei szezonból. 

Rövid fazonok, ha szívesen mutatsz többet

Bár idén a monokróm az úr a divat palettáján, a minta- és színőrülteknek sem kell bánkódniuk: a szivárvány minden árnyalata visszaköszön a fast fashion márkák darabjain. Fazonban pedig a konszolidált ruháktól a hasvillantós cuccokig minden hódít.

1. Zara 9.995 forint, 2. F&F 7.900 forint, 3. Trend-Six - Asia Center 9.900 forint, 4. Sebata - Asia Center 2.000 forint, 5. H&M 9.990 forint

Maxiruhákat mindenkinek!

Nem tagadjuk, egyszerűen imádjuk a jól szabott maxiruhákat. Tökéletesek, ha épp elbújnál a világ elől, egy sportcipővel a lazább napokon is viselheted őket, egy szép saruval pedig adu ászok a nyári estéken. A mintás darabokat azért okosan válaszd ki - ha van rajtad pár pluszkiló, akkor jobban jársz az egyszínű vagy apró mintás holmikkal.

Barnulj okosan! Naptejkörkép 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140602-naptej-napolaj-es-fenyvedelem-milyen-faktorszamu-krem-kell-a-borre.htmlMost már tényleg nyakunkon az igazi nyár, ezzel együtt pedig egyre aktuálisabb a fényvédelem témaköre. Biztosan te is kívülről fújod, hogy naptej nélkül a strandon egy tapodtat se, ám nem árt, ha tisztában vagy azzal, miből mennyit érdemes magadra kenni. Naptejkörkép és okos tanácsok következnek. Trend--5 alapdarab nyaraláshoz - Ezeket ne hagyd otthon!http://www.life.hu/trend/20140527-bikini-rovidnadrag-napszemuveg-kiegeszito-es-maxiruha-nyaralashoz.htmlTe is mindig beleesel abba a hibába, hogy két bőröndnyi ruhával indulsz vakációzni, hazaérve azonban tudatosul benned, hogy a göncök háromnegyede nem is volt rajtad? Hiszen a kánikulában, a tengerparton egyáltalán nem vágyunk műszálas anyagokra és szuperelegáns, ám roppant kényelmetlen ruhácskákra. Vannak azonban olyan alapdarabok, amik jó szolgálatot tesznek majd, hiszen remekül variálhatók és kényelmesek is. TrendOrigoEz aztán átlátszó, Rihanna! http://www.life.hu/trend/20140603-rihanna-enekesno-egy-teljesen-atlatszo-adam-selman-tervezte-ruhaban-volt-a-fashion-icon-award.htmlRihanna ezúttal minden korábbi alkalomnál jobban odafigyelt arra, hogy a hétfő esti díjátadón minden szem rá szegeződjön. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.