31 ezer forintos támogatást kaphatnak az iskolások szülei - Mik a feltételek?

Forrás: Thinkstock -
támogatás iskola iskolás szülők közoktatás
Támogatást kaphatnak a szülők, akiknek a gyereke szeptemberben új tanévet kezd a közoktatásban. 

Azok a munkavállalók kaphatnak támogatást, akiknek a gyermeke (vagy a vele egy háztartásban élő házastársának a gyermeke) közoktatásban tanul vagy családi pótlékra jogosult.

Forrás: Thinkstock

Évente egyszer, mindkét szülő megkaphatja a munkáltatótól a támogatást. Azok, akik több helyen dolgoznak, minden munkáltatójuktól igényelhetik a juttatást.

A támogatás a minimálbér maximum 30 százaléka lehet, és kizárólag utalvány formájában kaphatják meg a szülők. Az utalványokat ruházatra, tankönyvre, taneszközökre fordíthatják. A tanévkezdés előtti 60. naptól december 31-ig felhasználható a támogatás.

Ilyen volt A szürke ötven árnyalata sztárja gyerekként: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150720-melanie-griffith-szineszno-gyerekeirol-keszult-keppel-nosztalgiazik.htmlMelanie Griffith gyönyörű kislányaiból mára felnőtt nők lettek. A színésznő egy 2000-ben készült képpel nosztalgiázott egyet Instagramon. Család--György herceg kapja a legkülönlegesebb szülinapi ajándékothttp://www.life.hu/csalad/20150716-gyorgy-herceg-masodik-szuletesnapjara-kulonleges-ajandekot-kap.htmlA kis György herceg második születésnapja alkalmából nagyon különleges meglepetéssel készül a család. Család--Kisgyereket tetoválnak Budapesten? http://www.life.hu/csalad/20150716-gyerekre-kerult-tetovalas-egy-budapesti-szalonban.htmlKülönös fotóra akadtunk a Facebookon: egy budapesti tetoválószalon osztott meg egy képet, amelyen egy kisfiút tetoválnak. Család--Tragédia! Meghalt Nick Cave 15 éves fiahttp://www.life.hu/csalad/20150715-meghalt-nick-cave-15-eves-fia-arthur.htmlA világhírű zenész, Nick Cave 15 éves fia, Arthur egy balesetben vesztette életét. 18 métert zuhant egy szikláról.Család--Micsoda felelőtlen szülők - Másfél hónapos gyereket hagytak egy felforrósodott autóban Óbudánhttp://www.life.hu/csalad/20150706-masfel-honapos-gyereket-hagytak-egy-felforrosodott-autoban-obudan.htmlA szülők és nagyobbik gyerekük egy óbudai bevásárlóközpontban vásároltak, a kisebbik gyereket pedig a kocsiban hagyták. Család--Ma lenne egyéves a gangról kidobott kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20150629-ma-lenne-egyeves-a-gangrol-kidobott-kisfiu.htmlMa lenne egyéves a kisfiú, akit apja dobott ki egy negyedik emeleti lakásból, majd a gyerek után ugrott. Az anya még mindig alig tudta feldolgozni a tragédiát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.