A sztárok imádják Berlint, és Berlin is imádja a sztárokat

Forrás: facebook.com/adagioclub -
George Clooney J.Lo Salma Hayek Will Smith Rihanna Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa egyik legpulzálóbb metropolisza az elitművészet, a street art és az underground klubvilág bódító keveréke. Vannak, akik a német főváros mostani lüktetését az „arany húszas évekhez” hasonlítják, amikor szerte a világból érkeztek ide művészek. De ma sincs másként. Berlin mágnesként vonzza az A listás hírességeket, most megmutatjuk kedvenc szórakozóhelyeiket, ahol akár össze is futhatsz velük, ha szerencséd van.

Berlin éjszakai élete vitathatatlanul az egyik legdinamikusabb és legváltozatosabb az egész világon; a klubok péntek estétől hétfő reggelig tartanak nyitva, ám sokkal többről szólnak, mint ivásról meg bulizásról. A szabadságérzést, a kreativitást és a sokszínűséget jelentik, nem véletlen, hogy hétvégenként helyiek és turisták tömegei sorakoznak fel, hogy bejussanak a legmenőbb helyekre.

Kapcsolódj ki Gatsby stílusában!

Eldugott bejárat, szigorú belépési feltételek: a Tausend az egyik legexkluzívabb bár a főváros szívében, és sikkes, elegáns miliője miatt kifejezetten népszerű a sztárok körében. Belső tere a 20-as évek kabarévilágát idézi meg, a hosszú bárpult, a sötét fotelek és a háttérben szóló jazz valóban korhű hangulatot teremt. A kellemes zene mellett különleges koktélok is várják a vendégeket (a díjnyertes „Pink Mojito” kihagyhatatlan), és aki megéhezne, kozmopolita fogásokat rendelhet a bár hátsó részén található étteremben. Leonardo DiCaprio is odavolt a helyért!

Tausend Forrás: facebook.com/bartausendberlin

Berghain: „Az egyik legjobb hely a Földön”

Lehet, hogy több órán át is sorban kell állnod, és a motozás sem tessék-lássék módon zajlik, de hidd el, az élmény mindenért kárpótol! A techno berlini szentélye az egykori erőmű belsejében található, és atmoszférájáról legendák keringenek. A szigorú "zártajtó-politika" ellenére a Berghain a legvegyesebb közönséget tudhatja magáénak, ám ha szeretnél ide bejutni, akkor nem árt tisztában lenned néhány kritériummal. Érkezz korán, öltözz átlagosan, beszélj németül, ne nevetgélj a sorban, ne légy túl fiatal, és még folytatható lenne a lista. Megéri az erőfeszítés, hisz könnyen lehet, hogy Lady Gaga vagy épp Claire Danes bulizik melletted, akik szerint a Berghain az egyik legjobb hely a Földön.

Berghain Forrás: facebook.com/BerghainPanoramaBarOfficial

Dübörgő ritmusok Berlin felett

A Loeser and Wolf-ház 8. emeletén lévő klub részben az űrkorszakot, részben a '80-as éveket kelti életre, ám igazi különlegessége, hogy tetőteraszairól 360 fokos panoráma nyílik a városra. George Michael, Jennifer Lopez, Tara Reid – csak néhány név azon sztárok közül, akik beszálltak az épület liftjébe, és pontosan 40 másodperc múlva már Berlin felett élvezhették a páratlan kiszolgálást. Kifinomult és lenyűgöző környezete miatt a bár munka utáni iszogatásra éppúgy alkalmas, mint hajnalig tartó táncolásra. Péntek esténként a soul & r'n'b rajongóinak szól a buli, szombaton pedig az elektronikus zenéé a főszerep.

40seconds Forrás: 40seconds.de/

Mágikus éjszakák, mágikus zenével

A berlini Champs-Élysées-nek is nevezett Ku'dammtól csak pár perc sétára található az a hely, amiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A szórakozóhely 1500 négyzetméteren terül el, így akár ezren is tudnak bulizni Európa egyik legnagyobb LED-fala előtt, továbbá 350 ülőhely áll a VIP-vendégek rendelkezésére. Az Adagio belső tere egy középkori palota stílusát idézi, lenyűgöző barokk boltozatokkal, színes festményekkel és szobrokkal, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy Berlin legszebb szórakozóhelyeként emlegetik. Mindemellett sok más színes esemény várja a látogatókat, akik a bejáratnál megtekinthetik a „Hírességek Falát" is: az évek során olyan szupersztárok jártak itt, mint Rihanna, George Clooney, Will Smith és Salma Hayek.

Adagio Forrás: facebook.com/adagioclub

Együtt bulizhatsz kedvenc sportolóiddal

Gerard Piqué, Bastian Schweinsteiger, Dirk Nowitzki. A vendéglista alapján úgy tűnik, hogy illusztris névsorral büszkélkedhet a Karl-Marx-Allee-n található klub, ami a profi sportolók egyik törzshelyének számít. A dizájn izgalmas keveréke a minőségi kivitelezésnek, a finom textúráknak, valamint az urbánus kúlságnak, és a híres berlini tervezőcsapat, a Karhard munkáját dicséri. A klubterem a tánctér mellett két modern bárral, illetve külön dohányzó társalgóval is rendelkezik, és változatos programkínálatában mindenki megtalálja a kedvére valót.

Avenue Forrás: facebook.com/avenue.club.berlin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.