Bizarr módszerrel akar lefogyni a magyar zenész - Nem hittünk a szemünknek!

Forrás: Facebook/Édes élet -
fogyás Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio is kedvet kapott a fogyáshoz, hiszen felesége már rengeteg kilótól megszabadult. Az énekes azonban elég bizarr módszerrel próbálja elűzni a felesleges kilókat. Fóliával betekerve melegítette magát.

Emilio beismerte, hogy van rajta némi felesleg, amitől nem ártana megszabadulni. Kedvet kapott a fogyáshoz feleségétől, Tinától, aki már több mint 17 kilót leadott. Bangó Margit unokája azóta sokkal boldogabb és magabiztosabb, valószínűleg ezt irigyelte meg férje, aki elhatározta, ő is lead néhány kilót.

Érdekes módszerrel akar fogyni Emilio Forrás: Facebook/Édes élet

Emilio azonban nem a hétköznapi diéta és edzés párosításával próbálkozik. Úgy döntött, ő inkább valami egészen bizarr módszert alkalmaz. Tina természetesen - ahogy mindenben - ebben is támogatta férjét, aki fóliába csomagolva, a radiátor előtt térdelve próbált megszabadulni a feleslegtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.