Átutaztatta a világon fél éves kisfiát Horváth Éva: fotót is mutatott

repülőút Horváth Éva utazás nyaralás
Még csak hat hónapos Horváth Éva kisfia, de az első családi nyaralás alkalmából máris átrepülte a fél világot.

Éváék Indonéziába, Lombok szigetre utaztak nyaralni, ami 15 órányi repülőútra van Budapesstől, és természetesen át is kell szállni. Éva fotót is posztolt az utazásról.

#traveltheworldwithababy #travel#travelgram#travelingram#instatravel#travelers#igtravel#airport#waiting#letsgo

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Éva követőit nagyon érdekelte, hogyan bírta a baba a hosszú utazást. Mindenki megnyugodhat, a műsorvezető azt írta, Kristóf nagyon jó fiú volt, szinte végig aludt, és az időeltolódás sem viselte meg.

"Két nap alatt teljesen visszaált , de az sem volt veszes :) egy picit kómasabb volt reggel és éjfélig pörgött" - írta éva az egyik fotóhoz.

Németh Lajos az Ázsia Expressz forgatásáról mesélthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171103-nemeth-lajos-meteorologus-azsia-expressz.htmlA népszerű meteorológus, Németh Lajos is részt vett a TV2 szuperprodukciójában, az Ázsia expresszben. Gaál Noémivel küzdöttek a versenyben, ahol napi egyetlen dollárból kellett túlélniük. A Life.hu-nak elmondta, hogy hogyan viselte az ázsiai kalandot, és mi volt számára megalázó.UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoKorda Gyuri és Balázs Klári elutaznak: januárban Amerikába mennekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171030-korda-gyuri-es-balazs-klari-amerikaba-utaznak-januarban.htmlValószínűleg elege van a hidegből Kordáéknak, így elhatározták, hogy legalább egy hónapot nem itthon fognak tölteni. Januárban meg sem állnak majd Floridáig. UtazásOrigoAz ok, amiért le kell hajtani a karfát a repülőgépenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171029-ezert-kell-lehajtani-a-kartamaszt-a-repulon.htmlA meglepő ok, amiért a karfákat le kell hajtani a felszállás és a leszállás során a repülőn. UtazásCsodaszép őszi kirándulóhelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171026-kirandulohelyek-osszel-magyarorszagon-hajos-balaton-orseg.htmlAttól még, hogy lassan itt a november, nem kell egész nap a lakásban kuksolnod. Az egyre gyakoribb esős-szeles napokon persze ne kerekedj fel, de ha kicsit kellemesebb lesz az idő, kapd fel a túracipőt és a dzsekit: irány a természet. Utazás--Hódi Pamela elutazott kislányával együtt: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171028-hodi-pamela-elutazott-kislanyaval-egyutt.htmlHódi Pamelának bizony elege lett és összecsomagolt. Ez nem olyan meglepő, ki ne unná ezt az állandó borongást? Valószínűleg melegebb éghajlatra utazott. Utazás--Hajdú Péter elutazott édesanyjával: fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20171025-hajdu-peter-elutazott-edesanyjaval.htmlHajdú Péter elutazott pár napra, elmenekült a hideg, esős időtől, és egy kicsit visszautazott a nyárba, ráadásul nem egyedül! Azt is elárulta, kivel szökött el. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.