Kandász Andrea Borszéki Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea elárulta, mivel ébreszti minden reggel a férje. 

Kandász Andrea két házasság és egy eljegyzés után találta meg élete párját, akivel már több mint 20 éve boldogságban élnek.

A szőke műsorvezető Borszéki Ferenc operatőr személyében találta meg a szerelmet, akivel olyan az élet még ennyi év után is, mintha csak most ismerkedtek volna meg. Sőt, egy kis intim titkot is elárult az életükről, de hosszabban nem fejtette ki a dolgot:

Kandász Andrea nagyon boldog a párjával Forrás: FEM3

"Minden reggel endorfintermelő masszázzsal ébreszt. Tudom, csöpög, de imádom! Naponta elmondjuk egymásnak, hogy szeretjük a másikat! Tíz éve még nem, ma viszont már tudom értékelni a jót! Nem akarom, hogy ha rossz történik, akkor döbbenjek rá, hogy milyen jó volt korábban! Nagyon jó így élni, a lányommal, a férjemmel, a szülőkkel, a dédivel" - lelkendezett Kandi, aki elmondása szerint igyekszik minden napjából kihozni a maximumot - írta meg a Bors.

Kandász Andrea az összes volt férjével együtt karácsonyozik

Kandász Andrea nemcsak a szűk családjával tölti a karácsonyt: volt férjeivel és azok hozzátartozóival is szereti meglepni az ünnepek alatt. Összesen négyszer volt házas a TV2 műsorvezetője, de ez az utolsó az igazi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.