házasság feleség Tiger Woods Hillary Clinton családon belüli erőszak Bill Clinton férj Lionel Richie Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a  statisztikák szerint a családon belüli erőszak elsődleges áldozatai nők és a gyerekek, bizony vannak esetek, amikor a férjek a bántalmazott felek. A következőkben olyan hírhedt eseteket elevenítünk fel, amikor ismert feleségek emeltek kezet férjükre.

Brenda Harvey és Lionel Richie

A pár 1975-ben házasodott össze, igazi főiskolai szerelem volt az övék. A gondok akkor kezdődtek, amikor Lionel Richie egyre sikeresebb lett, és egyre több fiatal nő kezdett rajongani érte. Így esett meg, hogy Brenda 1988-ban rajtakapta a férjét egy jóval fiatalabb rajongójával, Diane Alexanderrel az ágyban. Csalfa férjét látva Brendában elszakadt a cérna, és nekiesett Richie-nek is, és szeretőjének is. A félrelépő párnak rendőrt kellett hívnia, hogy az őrjöngő nőt leállítsák. Az eset után a verekedős asszony érthető módon beadta a válást.

Brenda Harvey azután esett neki férjének, hogy rajtakapta őt egy rajongójával az ágyban Forrás: AFP

Barbara Feltus és Boris Becker

Boris Becker nemrég vallotta be, hogy akkori felesége, Barbara Feltus megverte, miután fény derült a félrelépésére. A teniszcsillag egy Angela Ermakova nevű nővel csalta feleségét, aki nem mellékesen éppen akkor volt várandós második közös gyermekükkel, Eliasszal. Barbara azonnal ki is adta férje útját, ami érthető is, hiszen kiderült, nem az orosz manöken volt az első a teniszsztár listáján. Mellékesen pedig a szerető is teherbe esett, és 9 hónappal később megszületett a kis Anna Becker.

Boris Beckert is félrelépése miatt verte meg egykori felesége, Barbara Feltus Forrás: AFP/Bernd Weissbrod

Elin Nordegren és Tiger Woods

A világklasszis golfozót övező botrány még 2009 végén robbant ki, amikor otthona közelében autójával fának hajtott. Az eset elsőre balesetnek tűnt, de aztán hamar kiderült, hogy Woods a felesége elől menekült a kocsiba, aki azonban utánament, golfütővel csapkodni kezdte autóját, és ez okozta a karambolját. Hogy mi dühítette fel ennyire Elin Nordengrent? Nos, ő is férje csalfaságán kapta fel kicsit a vizet. A Tiger Woods-ügy később tovább bonyolódott, kiderült, hogy a sportoló szexfüggő, és nagyjából 10-15 szeretőt tartott neje mellett.

Tiger Woods autóval menekült Elin Nordegren elől, aki egy golfütővel támadt rá, szintén hűtlenkedés miatt Forrás: AFP/Andrew Redington

Hillary Clinton és Bill Clinton

A pletykák szerint a majdnem amerikai elnök Hillary Clinton is bántalmazta férjét, Bill Clintont. A pár egykori testőre állítása szerint Hillary azután esett neki urának, amikor fény derült az elnök egyik félrelépésére. A testőr szerint az asszony úgy megverte Billt, hogy a férfi szeme belilult és bedagadt.

Hillary Clinton úgy megverte Billt, hogy a férfi szeme belilult és bedagadt Forrás: AFP/Win Mcnamee

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.