Nicole Kidman már lemondott örökbefogadott gyerekeiről?

Forrás: AFP/Valery Hache -
Nicole Kidman szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman két örökbefogadott gyermeke van, de Connor és Isabella inkább az apjukat és a vallást választották. Úgy tűnik, már Nicole is lemondott róluk.

Köztudott, hogy Nicole Kidman és Tom Cuise kapcsolata a többi között a szcientológia miatt ment tönkre. A színésznő nem bírta tovább, hogy férje mindent alárendel a hitének, így elváltak útjaik. Két örökbefogadott gyermekük inkább az apjukat választották a válás után, és ezzel együtt természetesen a szcientológiát.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Valery Hache

A válásnak bizonyára örült a vallási közösség, ők ugyanis soha nem szimpatizáltak Nicole Kidmannel, így azért is mindent megtettek, hogy a két gyerek minél kevesebb időt tölthessen az anyjukkal. A színésznő sokáig küzdött az elhidegülés ellen, de egy idő után feladta a harcot.

Ezt bizonyítja az is, hogy a Golden Golbe-on Nicole elfelejtette megemlíteni beszédében a két örökbefogadott gyermekét,

csak a Keith Urbannal közös lányainak mondott köszönetet, ami miatt az internet népe ki is kezdte a színésznőt. "Ezt a díjat Sunnynak és Faithnek ajánlom! Ez a tiétek, kicsikéim" - mondta Nicole.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.