Doszpot Evelin éveken keresztül csak szeretője volt Doszpot Péternek

Forrás: FEM3 -
család Doszpot Evelin szerető Doszpot Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Evelint ma már mindenki Doszpot Péter feleségeként ismeri, de nem volt ez mindig így: éveken keresztül csak szeretők voltak. 

Két közös gyermeke van Doszpot Evelinnek és Doszpot Péternek, ma már férjként és feleségként élik az életüket, de ez nem volt mindig így. A nyomozó felesége bevallotta a Micsoda Nők! című műsorban, hogy éveken keresztül csupán szeretők voltak, és neki meg sem fordult a fejében, hogy komolyra fordulhat kapcsolatuk.

Doszpot Evelin szerető volt Forrás: FEM3

Igen, volt olyan a férjemmel, hogy hosszú éveken keresztül jött és ment az életemben. Meg én is úgy az övébe. Én soha nem gondoltam volna, hogy ebből ilyen first állapot lesz, tehát, hogy legalizálva lehet majd ez a történet. És én voltam a legjobban meglepődve, amikor egyszer csak bejelentette, hogy first lady vagy" – mondta Doszpot Evelin. „Majdnem 7 évig jöttünk, mentünk, és nyilván jól éreztük magunkat, de nem volt benne sansz, mert, hogy ő volt az, aki" – tette hozzá Evelin, aki ugyan meglepődött, mikor változtattak a kapcsolatukon, de nyilván örül is neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.