A falhoz simuló helyett válasz inkább egy grandiózus csillárt

lámpa mennyezet nappali csillár otthon dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillárok igazi domináns helye a nappali és a hálószoba. A mennyezet közepéről lelógó lámpák nem csupán kiegészítik a szoba berendezését, de azok hordozhatják magukban a dizájn alapját.

Lehet modern, rusztikus, klasszikus, a csillár mindig a szoba középpontjának éke. Természetesen egyre gyakoribbak a szinte mennyezetbe simuló fajták, de nem szabad elfelejtenünk, hogy milyen komoly hatást lehet egy jól megválasztott csillárral elérni.

A modern darabok körében jellemző az egyszerű, de határozott vonalvezetés, a LED-izzók vagy akár a spotégők. A minimalizmuskedvelő éppúgy körükből választhatnak bátran, mint az ipari dizájn szerelmesei.

Időnként azonban érdemes 19-re lapot húzni, és valamilyen teljesen más stílusú csillárt választani, hiszen sokféle keveredése nyújt fenomenális esztétikai élvezetet. A klasszikus vagy épp antik kristály csillárok remekül kiemelik, szinte nemesivé varázsolhatják a minimalista enteriőrt, de hasonlóan viselkedhet egy rusztikus vagy épp industrial függeszték is, természetesen a velük párosítható stílussal.

Összegyűjtöttünk pár itthon kapható, grandiózus csillárt, hogy megkönnyítsük a választást:

1. Csillár Swarovski díszekkel - lameridiana.hu 854 800 Ft, 2. Crystal csillár - lampahaz.hu 200 200 Ft, 3. Rusztikus uszadékfa függeszték - meska.hu 67 900 Ft, 4. Rábalux Dea exkluzív fém-kristály csillár - anrodiszlec.hu 54 990 Ft, 5. Mantra Infinity Plata - navalla.hu 160 210 Ft, 6. Ideal Lux csillár - vslighting.hu 162 400 FT, 7. Gelo csillár - klasszikusbutor.hu 472 700 Ft, 8. HO-VI Ipari stílusú modern függeszték - formavivendi.hu 14 200 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.