Életmódváltás miatt változott meg a lány bőrének színe

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jamila Davis/Mediadrumworld.Com / Jamila Davis -
bőrszín életmódváltás vitiligo vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegán életmód miatt teljesen megváltozott egy nő bőrének színe.

Jamila Davis nyolcéves volt, amikor vitiligót, azaz pigmenthiány okozta bőrbetegséget állapítottak meg nála az orvosok. A lánynak az évek múlásával folyamatosan fehéredett ki a bőre. 2017-ben viszont édesapja halála után vegán életmódra tért át, és azt vette észre magán, hogy ennek köszönhetően folyamatosan barnul vissza. Olyannyira, hogy ma már újra szinte teljesen úgy néz ki, akár újszülött korában, leszámítva egy-két fehér foltot.

Mára magabiztos nő vált belőle, és szeretné, ha a történetéből tanulnának mások is: fogadják el önmagukat, hiszen a szépség sokszínű.

Jamila így nézett ki gyerekként Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jamila Davis/Mediadrumworld.Com / Jamila Davis

Felnőttként teljesen kifehéredett a bőre Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jamila Davis/Mediadrumworld.Com / Jamila Davis

Így néz ki ma: boldog és elégedett a külsejével Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Jamila Davis/Mediadrumworld.Com / Jamila Davis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.