Fecsó: "Valahol én szeretem még Vivit, szerintem ő is odavan értem"

Luxus Vivi házasság érzelem Fecsó együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien volt férje, Fecsó a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban beszélt gyermeke édesanyjáról és arról, hányadán állnak most Vivivel.

"Láttam a Vivinek az interjúját, és ő most is sírt arról, amikor beszélt kettőtökről..."

-kezdte Hódi Pamela, majd Fecsó nevetve közbe is szólt:

"Egy Oscar-díjat azért tudnék adni..."

Pamela elmondta, hogy bár ő is túl van már a szakításon, ha olyan lelkiállapotban találják, ő is képes sírni a történteken. Számára ugyanis egy óriási kudarc, hogy nem tudta egyben tartani a családot, így abszolút átérzi, Vivi miért pityeredik el, ha a válásról beszél.

Fecsónak a Vivivel való házassága volt az első, de ahogy ő fogalmaz "van még benne egy-kettő". Valahol kudarcnak élte meg a válást, de nem bánt meg semmit.

"Jó volt ez a négy év. Ott az a gyönyörű gyerek... Négy év alatt többet átéltünk, mint mások 15 év alatt. Nem vagyunk rosszban, valahol még szeretem a Vivit, ő is odavan értem. Van egy érzelmi kötelék köztünk, azért sok minden hiányzik nekem ebből a négy évből... Nagyon sok jó dolog volt..."

-mondta Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.