Solti Berni: Remélem, a lombikprogram végén az öröm miatt fogok sírni

Forrás: Instagram/Solti Ádám -
lombikbébi-program Solti Berni Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és Solti Berni tisztában vannak a kezelés nehézségeivel, de ettől függetlenül nagyon bizakodóak.

A fiatal házaspárt nem tántorított el az első hatalmas csalódás, az első sikertelen lombik. Az embert próbáló időszak után viszont úgy döntöttek újra belevágnak, és nem adják fel. Harcolnak tovább azért, hogy közös gyermekük legyen.

Úgy érzem, most már testileg és lelkileg is készen állok arra, hogy újra elkezdjük a lombikprogramot.

Az orvos azt tanácsolta, hogy tavasszal, valamikor április, május környéken kezdjük meg a kezelést – mesélte a Blikknek Berni.

Forrás: Instagram/Solti Ádám

A fiatal feleség azt is elárulta, hogy a kezelés borzalmas mellékhatásai sem érdeklik. Csak az lebeg a szeme előtt, hogy a babájukat tartsa a kezében.

Az injekciók, a hormonkezelések sok nehézséget, fájdalmat okoztak az előző kúra során is, de soha nem gondoltam, hogy feladom. Hiába volt véraláfutásos a hasam, hiába vizesedtem be, és már rosszul éreztem magam, ha tükörbe kellett néznem, bármikor és bármennyiszer újra vállalnám, hogy a kezemben tarthassam a gyermekünket.

Remélem, a lombikprogram végén az öröm miatt fogok sírni, mert azt mondja az orvos, hogy megfogant a baba.

Bernire egyébként Pataki Zita volt hatással, aki videóblogjában beszélt a sikertelen lombikprogramjairól, illetve arról, hogy mivel is jár ez az egész. Az ő története adott erőt nekik ahhoz, hogy ne adják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.