Dombóvári Vanda: „Esténként jön egy nyomasztó érzés, kicsit én is beborulok”

Forrás: Spotlight Media -
járvány karantén Dombóvári Vanda nyomasztás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető mindig kirobbanóan jókedvű, még a járvány sújtotta időszakban is igyekszik kiegyensúlyozott lenni. A nap végén azonban gyakran érzi nyomasztónak a kialakult helyzetet.

Szinte mindig letörölhetetlen a mosoly Dombóvári Vanda arcáról, aki igazán energikus, vidám műsorvezetőként lopta be magát a nézők szívébe. A jelenleg Gyulán élő műsorvezető most is igyekszik megőrizni optimizmusát, melyben kisfia sokat segít.

a kialakult helyzetben is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy kiegyensúlyozottan teljenek a mindennapjaink.

Dombóvári Vanda kisfia már hét és fél éves. Forrás: Just Ceartív

„Mindent megosztok vele, amit egy hét és fél évessel meg lehet osztani. Természetesen statisztikákat, drámai híreket nem, a híradót is egyedül nézem, de arról sokat beszéltünk, hogy mi történik most. Mindent megteszek, hogy a lehető legharmonikusabb legyen az életünk ebben a helyzetben is, a tanulás mellett sokat játszunk.

Napközben ő feledteti velem azt a nyomasztó érzést, ami nem tagadom – éjjel úrrá lesz rajtam. Nem szeretnék álságos lenni, esténként egy kicsit én is beborulok.

Az ember egyedül marad az esti csendben, mivel ő alszik a gyöngyöző kacaja ilyenkor nem kíséri tovább a napomat: ekkor nehezebb. Gergő egyébként nagyon vidám, tréfás kisfiú, aki az életvidámságával fantasztikus energiát ad minden nap" – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Dombóvári Vanda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.