Hatévesen lett vállalkozó a beszédzavaros brit kisfiú

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns -
fűnyírás vállalkozó milliomos vállalkozás beszédzavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alfie Bradley még csak hat éves, de máris sikeres vállalkozást tudhat magáénak. Az ötlet a karantén alatt született meg a fejében, össze akarta kötni a kellemeset a hasznossal, ezért saját kertész-és karbantartó vállalkozást indított - írja a Yahoo News.

A kisfiú az angliai Redruth-ban él, és 10 fontért vállal kisebb kerti munkákat. Édesapja az állandó segítője, ám a család hangsúlyozza, hogy minden a kis Alfred ötlete volt.

A hatéves Alfie a bevételből nem édességet vagy játékot vesz, hanem visszaforgatja a vállalkozásba. A kisfiú autót mos, ablakot tisztít és füvet nyír.

Édesanyja szerint fia szociálisan rendkívül érzékeny gyermek, aki nagyon szeret segíteni másokon.

Alfred Bradley, hatévesen lett vállalkozó Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns

A 10 fontos árból például kedvezményt ad az időseknek és az egészségügyi dolgozóknak. A kisfiúnak már három törzsvendége van, de egyre többen választják az ő szolgáltatásait.

Alfie beszédzavaros, egészen négy éves koráig meg sem szólalt, ezért anyukája nagy dolognak tartja, hogy erre szánta el magát kisfia. A vállalkozását Facebookon is hirdeti, és a célja nem kisebb:

"Milliomos szeretnék lenni" - mondja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.