Életmódot váltott a mulatós sztár - így néz ki most Kis Grófo - Fotó

Kis Grófo életmódváltás mulatós sztár konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo életében nagy változás történt: életmódot váltott és szeretne több időt szentelni a mozgásnak, hogy még jobb formáját tudja nyújtani a színpadon.

Kis Grófo korábban már próbálkozott azzal, hogy a rendszeres testmozgást bevezesse a mindennapjaiba, akkor a teniszben lelte örömét, olyannyira, hogy szeretette volna professzionálisabb szintekre emelni a tudását, de belátta, hogy az ő időbeosztásába ez sajnos nem fér bele.

Azóta viszont egy új hobbit talált ki magának:

rendszeresen gyúrni jár, ahol nemcsak kardioedzéseket végez, hanem súlyzós feladatokat is csinál,

de persze, nem akar túlzásba esni.

„Hetente többször járok edzőterembe. Az egyáltalán nem célom, hogy nagyon kigyúrjam magam, az nem illene a stílusomhoz. Szeretném megnyugtatni a rajongókat, hogy továbbra is maradok az a tipikus kis grófós alak, de szeretnék jó formában lenni" - mesélte a Ripostnak a zenész.

Forrás: Instagram/Kis Grófo

Bár tisztában van vele, hogy segítséggel még hamarabb érne el látványos változást, de egyelőre elegendőnek tartja, hogy egyedül edz.

„Tudom, hogy roppant hasznos tud lenni egy személyi edző, de egyelőre hiányzik belőlem az elhatározás. Tisztában vagyok ugyanis azzal, hogy egy edző szigorú, nála mindig azt kell csinálni, amit mond. Én még nem vagyok ennyire elhivatott, de nem tartom kizártnak, hogy a jövőben egy edző segítségét is igénybe fogom venni a fejlődés érdekében" - mondta Grófo, akinek a járványhelyzet ellenére számos fellépése van, főként születésnapokon, privát rendezvényeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.