Détár Enikő a testi épségét kockáztatja a műsor kedvéért

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Détár Enikő Dancing with the Stars térdműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves színésznő nagy hátránnyal indul majd a Dancing with the Stars műsorában.

Détár Enikő színésznőt többször műtotték a térde miatt, ezért 2017-ben úgy döntött, hogy búcsút mond a Macskák című táncos musicalnek. Enikő a TV2 Dancing with the Stars műsorában is hatalmas látránnyal indul a műtott térdei miatt.

"Elképesztő belekóstolni a társastáncba, hiszen főiskolás koromban egyik pillanatról a másikra csöppentem bele a táncos szerepekbe. Sokan mondták, hogy néha könnyelműen, bemelegítés nélkül táncoltam végig előadásokat, mentem le spárgába vagy dobáltam a virgácsaimat, például a Macskákban is, amit bizony megsínylett a lábam. Nem fordultam el végleg a színpadi tánctól, de ilyen szintű megterhelést már nem vállalok.

El kellett fogadnom az idő múlását, ám a tánc öröméről nem szerettem volna lemondani, így kellő odafigyeléssel és bemelegítéssel megúszhatom sérülés nélkül"

– mesélte a Borsnak Enikő.

Sztárban sztár 2017, Détár Enikő Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.