Hoppá! Intim pillanat Osvárt Andrea és Gabriela Spanic táncpartnere között – Videó

érintés Dancing with the Stars Andrei Mangra Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor azt hitték, senki sem látja őket, Andrei Mangra, Gabriela Spanic táncpartnere finoman megsimogatta Osvárt Andrea kezét. Vajon mi lehet köztük? Úgy tűnik, több mint versenytársi viszony vagy barátság.

Hihetetlen show-val startolt a Dancing with the Stars első adása, forró volt a hangulat a színpadon. És a színfalak mögött is! Ugyanis a műsor után a Bors kamerái egy intim pillanatot rögzítettek.

Osvárt Andrea a lépcsőnél várakozott, amikor lefelé jött Andrei Mangra, Gabriela Spanic táncpartnere. A kezük egy pillanatra összeért a korláton, mire a színésznő gyorsan elkapta, ám a férfi utánanyúlt, és finoman megsimogatta, közben viszont rá sem nézett, ebből látni, hogy nem csupán gratulációról van szó vagy egy baráti mozdulatról, mert nem akarta, hogy feltűnő legyen.

Vajon valami alakul köztük?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.