Nagy lépést fontolgatnak: elhagyná az országot Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Forrás: RTLKLUB -
Gömöri András Máté külföld Polyák Lilla költözés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész, aki egyszerre építi színész és testépítő karrierjét, több célt is kitűzött idén: az egyik, hogy szeretne nemzetközi karriert építeni, ha úgy alakul, akár külföldre is költözne családjával.

Gömöri András Máté szereti a kihívásokat az élet minden területén, ezért elhatározta, hogy azért is mindent meg fog tenni, hogy nemzetközi filmes karrierje legyen.

Gömöri András Máté Forrás: RTLKLUB

Több fontos döntést is meghozott januárban Máté: végleg leszokott a dohányzásról, kerüli a cukros dolgokat és az alkoholt. A színházban pedig visszaadott három szerepet, mert nem akarta túlterhelni magát.

A színészet és a testépítés teljesen összefonódik az életébe és úgy érzi, a kettő teljesen jól kiegészíti egymást. Ezt bizonyítja, hogy a Keresztanyu címú sorozatban az egyik szerepet kifejezetten rá írták. Mátét párja, Polyák Lilla és két fia is támogatja mindenben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.