Fájdalmas vallomás: ő ad erőt Körtvélyessy Zsoltnak, akit teljesen megtört felesége halála

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
házasság unoka gyász Körtvélyessy Zsolt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körtvélyessy Zsolt felelesége, Egerszegi Judit 67 éves korában hunyt el koronavírusban. Judit és Zsolt 45 éve éltek boldog házasságban, kivételes szerelem volt az övék.

Nagyon megviseli Körtvélyessy Zsoltot felesége hirtelen halála. Még mindig képtelen feldolgozni, hogy pont az ő sportos feleségét ragadta el a koronavírus, aki mindig odafigyelt az egészséges életmódra. A színész képtelen még arra, hogy új életet kezdjen.

- nyilatkozta Zsolt a Borsnak.

Körtvélyessy Zsolt István szerepében játszik II. János Pál pápa (Karol Wojtyla): Az aranyműves boltja című darabjának próbáján Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Egy valaki van, aki tudja a színész fájdalmát csillapítani, ő pedig nem más, mint 5 hónapos unokája, LL. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya.

A 79 éves színész arról is beszélt a Borsnak, hogy Judittal a párkapcsolat lezárult az életében. Képtelen lenne már arra, hogy valaha új életet kezdjen egy másik nő oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.